Леонардо ди Каприо ще продуцира сериал за мафията

Действието ще се развива през 80-те на миналия век в Бруклин
22 сеп 2015 13:21,
4
Леонардо ди Каприо ще продуцира сериал за мафията
Снимка: Reuters

Холивудският актьор Леонардо ди Каприо ще е продуцент на телевизионен сериал за мафията. Действието ще се развива през 80-те години на миналия век, съобщи "Венити феър". Проектът ще бъде реализиран съвместно с канал "Шоутайм".

Действието в сериала ще се развива в Бруклин. Създателите му ще разкажат за 10-годишното сътрудничество между героите - босове на мафиотски групировки и агенти на ФБР, всеки от които не един път нарушава строите правила на своите организации. Освен това ще бъде показано как босовете от Уолстрийт влияят върху мафията и ФРБ.

Името на сериала засега не се споменава. Сценарият ще бъде написан от Брет Джонсън, който е работили над други проекти на "Шоутайм". Той също така ще е и изпълнителен продуцент.

Това няма да е първият телевизионен проект на Леонардо ди Каприо. Той подписа договор с "Ентъртейнмънт уан" за съвместна работа над адаптацията за телевизията на романа на Саймън Тойн "Търсачът" (The Searcher).

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Легендата преди 8 години
Дано да е добър, но най-добрият е и винаги ще бъде семейство Сопрано.
1
0
 
6
 
! Отговори
следРой Джонс-младши преди 8 години
За България, едва ли, но въобще няма да се учудя, ако Леонардо ди Каприо бъде следващия, поискал и получил руско гражданство.