Калин Врачански за жените, киното и театъра

Любов има навсякъде, само трябва да я намериш, твърди актьорът
24 сеп 2015 12:52, Михаела Лазарова
7
Калин Врачански за жените, киното и театъра
Снимка: facebook

Той е един от секссимволите на българския театър и кино. Харизматичен, чаровен и безкрайно талантлив. Представяме ви едно вълнуващо интервю с невероятния актьор Калин Врачански.

Срещаме ви часове след премиерата на постановката, в която участвате "Няма ток за електрическия стол". Разкажете ни малко повече за нея и вашия герой.

Тази пиеса на мен ми беше много интересна, след като Лили Абаджиева, режисьорката на спектакъла ми я изпрати, тъй като това беше един нетипичен текст. Още повече, че и български текст, първата пиеса на Александър Секулов. Самото действие е доста необичайно. Разказва се за един екзекутор и жертвата, която трябва да бъде екзекутирана на електрически стол.

В момента, в който трябва да се случи това нещо, спира токът и двамата остават сами. Цялата пиеса преминава в това, как могат да се съпоставят двете неща – жертвата и екзекуторът и кой точно от двамата е жертвата и кой е екзекуторът.

Това вече зрителите сами ще преценят, ако имат интерес да видят спектакъла. На мен ми беше много интересно. Смятам че и на колегата ми Краси Доков също. И по думите на режисьорката Лили Абаджиева сме се справили добре, което за мен и идеалният вариант.

Има ли роля, която не бихте приели да изиграете?

Не съм се замислял върху този въпрос, тъй като за момента не е имало някаква роля, която да не съм искал да изиграя. Общо взето, имам късмет да ми предлагат неща, които като драматургия са „висока топка“, с добри режисьори, с добри колеги. Стискам си палци да няма такава роля, която да се налага да отказвам, защото не ми харесва или екипът с който трябва да работя не е добър. Надявам се да ми върви.

Кино или театър?

И двете!

Останалата част от интервюто може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да намали пиенето първо и тогава да ръси умни мисли
3
2
 
1
 
! Отговори
Лозан Николетов преди 8 години
Калинчо е леееко на другия бряг. С едното краче.
2
4
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Името Врачански идва от...врачка,от врачуване,демек има връзка с...четвъртото измерение,където никой не е...бил,само някой напреднал...маг.За нашият Калин и двете...измерения са му много.*** като...изтребител поднебесното пространство и мисли че като е надцакал режисьора на поредната сапунка,или поредната мома с която вчера е...преспал,е заслужил нашето...ффнимание.Свят...широк,хора...разни.
1
2
 
4
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Ахъ