Кои са българите с най-завиден моден усет

Най-добре облечените български мъже – Част 2
29 сеп 2015 19:25, Теодора Драгоева
4
Кои са българите с най-завиден моден усет
Графа, Снимка: Facebook

Ако има нещо, което мигновено привлича погледите на жените, то това със сигурност са красивите мъже.
Когато към красотата се добавят интелект, характер и стил, вече имате формулата за истински мечтан партньор.

В крайна сметка, нашето си е най-хубаво. Вече представихме на вниманието ви първата доза красиви и стилни български мъже, а сега е време да се насладим на втората порция добре облечени родни звезди.

Ето кои са те.

Васил Петров

Той е един от най-известните български джаз и поп вокалисти. Неговият невероятен глас е точно толкова омагьосващ, колкото и винаги перфектно изпипаната му визия. Стилните комбинации на Васил Петров го правят един от най-добре облечените господа в България. Точно тази аристократичност, изразена във всеки един аспект от визията, е най-голямото оръжие на един мъж.

Калин Врачански

Лъчезарната усмивка на актьора, която озарява всички негови почитателки както от малкия, така и от големия екран, е само част от неговата визия. Когато става въпрос за мода, Калин Врачански умело комбинира спортно-елегантния стил, демонстрирайки, че с правилната риза и добре поддържана брада, всичко е възможно.

Орлин Павлов

Говорейки за лъчезарни усмивки, няма как да не откроим Орлин Павлов. Певецът е изключително спортна натура и това се отразява на стила му на обличане. Той е един от тези примери за мъже, които са толкова невинно красиви, че дори и най-строгият костюм не може да промени това. Талантливата звезда има завидно усещане за цветове и комбинации.

Юлиян Вергов

Всички се влюбихме в Юлиян Вергов от голямата сцена, но още по-любим ни стана с ролята в сериала „Тя и Той“. С днешна дата, актьорът продължава да е един от секссимволите на българския театър и неговият небрежно изпипан силует няма как да остане по-назад.

Графа

Графа промени драстично своята визия и заложи на по-експериментаторските течения. И определено му се получават. С днешна дата, музикалната звезда впечатлява с изпипани смели комбинации и дръзка цветна палитра.
Всички стилни мъже можете да видите в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
do 3 преди 8 години
ей селянин, ходи си у бяла слатина...
1
0
 
0
 
! Отговори
ЛОЛ преди 8 години
Част 1 е отбора по манекенство на Барби и Гришко туитера...