50-годишните икони за красота

Вижте кои известни жени продължават да блестят на възраст от половин век
5
50-годишните икони за красота
Елизабет Хърли наскоро навърши 50. Снимка: Instagram

В Холивуд има куп жени звезди, които доказват, че 50-те години са новите 30, когато става въпрос за красота, енергия, блясък и дори сексапил.

Британската красавица Елизабет Хърли е една от тези знаменитости, които могат да си позволят да позират по бански и без грим, въпреки че вече са навършили половин век.

Тъмнокосата актриса позира преди няколко дни в лилав бански с дълбоко деколте, като кадъра е взет на последната ѝ почивка в Италия, близо три месеца, след като тя отпразнува своя 50-годишен юбилей през юни.

Лиз Хърли показва не само невероятната си фигура, но и доста младежкия тен на лицето си, който стана повод много жени на нейната възраст да ѝ завидят искрено.

Вижте в галерията на Тialoto.bg и кои други световни икони за красота и стил навършиха наскоро 50 години или юбилея им предстои след няколко месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
Цървуля преди 8 години
Тая дали е барала на бат Минко мандолината
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е само до пари, ако си вампир и милиарди да имаш няма как да изглеждаш така. Поне все още не, след 100 години може и да е друго положението и външния вид да се сменя с лекота.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ами имат хубави гени ,пари ,и добри лекари..всичко това като се съчетае с доста свободно време -няма как да не се получат красиви дами /да кажем защото са на 50 г/,а хубави 50 год мъже са Брад Пит и Джордж Клуни
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен, ако фотографиите не са обработени чрез фотошоп, най-добре изглеждат Даян Лейн и Моника Белучи.Ако се вярва на снимката, към тях може да бъде причислена и Салма Хайек, може би и Ел Макферсън.