Симона Халачева за живота, любовта и ролите

Младата актриса пред Az-jenata.bg
13 окт 2015 20:47, Михаела Лазарова
0
Симона Халачева за живота, любовта и ролите
Снимка: Личен архив

Младата актриса Симона Халачева е част от театър "София". Завършва актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" в класа на професор Стефан Данаилов.

Симона се срещна с екипа на Az-jenata.bg и сподели в интервю своето виждане за ролите, живота и любовта.

Скоро имахте премиера на пиесата "Ние сме вечни". Как мина?

Много добре мина. Приятно беше! Пиесата е повече за младите хора, за тийнейджърите, защото има един такъв език малко вулгарен и изпълнен със съвременни лафове, които по-възрастните не могат да разберат, поне не всички.

Какви бяха отзивите на публиката? 

Изненадващо за мен възрастната публика много се смее на някакви моменти. До момента сме играли представлението само броени пъти, но ми прави впечатление, че публиката реагира или крайно позитивно, или крайно негативно.

Бихте ли разказали с няколко думи сюжета на пиесата?

Сюжетът представлява историята на 5 човека, всичките приятели от ученическите години. Тъкмо завършват гимназия и с това завършва и един етап от живота им. Оттук идва и въпросът „А сега накъде?“. 

Идва моментът, в който всички трябва да се разделят, пътищата им просто се разделят. Един от групата заминава да живее извън България, както става все по-често в живота. Всъщност пиесата се върти около изпращането на единия от компанията. Приятелите се събират, за да го изпратят, за да си кажат последно „довиждане“.

Останалата част от интервюто може да прочетете в  Аz-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари