"Милионерче" (Джино), не се подигравай... с Джена

Брадърът го играл богаташ, но фолкаджийката го хванала в лъжа
17 окт 2015 15:25,
30
"Милионерче" (Джино), не се подигравай... с Джена
Снимка: Facebook

Джино свалил Джена с лъжа и именно това е поводът да се стигне до края на любовта им.

Двамата се запознали през 2013 г. в САЩ, където певицата била на турне. Още в България негови приятели решили да си направят шега с нея и му звъннали с предложение да разиграят театър.

Още по темата

Идеята била, когато Джена пристигне в Америка, лично Джино да я посрещне още от летището, като влезе в ролята на богат бизнесмен.

От първия си ден там, изпълнителката била обгрижвана от измисления богаташ, който я придружавал на всичките й концерти и умишлено демонстрирал висок стандарт, за да я впечатли.

Повярвала в лъжата, че настоящият VIP Brother Джино къта милиони в банковите си сметки, Джена хлътнала по него и паднала в мрежите му.

Така двамата започнали връзка, която дълго след това поддържали от разстояние – само по скайп или в редките случаи, когато успявали да се видят зад граница, разказват пред "Блясък" приятелите на Джино, които участвали в лъжата.

След злополучната връзка фолкдивата рязко смени стила си на обличане. Джена вече се носи доста по-семпло и модерно, за разлика от преди – с изкуствен загар и купища лъскави дрънкулки по снагата й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: дженаVIP BrotherДжино
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
3
 
! Отговори
Таня Георгиева преди 8 години
Абе кви са тия измишльотини бе??Вие що за Българи сте бе как може да завижтате на Богаташ?Как не вие срам
14
2
 
3
 
! Отговори
Homer Simpson преди 8 години
Джино ако жижее у нас щеше да е ром, ама живее у амаркиа значи е мехикано....viva Mexico cabronesssss.
13
1
 
11
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 8 години
Малей колко са просто чалга пръчките!
12
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джино,Джена-то едно време така си кръщавахме кучетата.
11
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tazi ot vsqkade lichi, che e IZMISLENA. A Djino e klasi nad balgarskite VIPove. Dobre go kaza na onazi samozabravila se bivsha chalga zvezda Luna. i da utochni posledno kakva e -turkinq, ciganka ili balgarka. Kato q gledam e malcinstvoto romi. Da ne se krie. Vijda se.
10
1
 
24
 
! Отговори
Илко преди 8 години
Кви са тия индианци!
9
2
 
42
 
! Отговори
65 преди 8 години
Тия по отделно пет пари не струват,а пък заедно не ми се мисли
8
2
 
52
 
! Отговори
избирател преди 8 години
Ако я попитате сега позьорката ,през сълзи ще ви каже,че я е заболяло от лъжата и не може да му прости.Ако си знаела,че е бедняк щяла да го бича до гроб,какъвто си е........
7
4
 
21
 
! Отговори
избирател преди 8 години
*** то тъс статия куго плюй ся....негу ил нея...?!Бе романтично си е момичето де,само къде са и други схващанията за романтика.
6
9
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно Джена се е заела да плаща наред поръчкови статии, за да плюе бившия, след като се разбра, Джино показа, че е пич и свестен, а Джена показа, че е меркантилна и ***.Момчето си е супер и цяла тълпа мацки са се наредили вече на опашката да го чакат на излизане.Повечето - без пластични операции, каквито при Джена са бол.Платени са от предишните чичковци на средна възраст 50-60 години, които я вкараха в бизнеса.Как Джино се е подлъгал да се влюби в таз оФца за мен е пълна мистерия просто.
5
5
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ква са тея бе-па джино па джена па джоржано ? - БРРРРРРР
4
2
 
136
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като разбрал че няма достатъчно пари меркантилната чалгаджийка изведнъж престанала да го обича...колко романтично, каква житейско-пайнерска драма, уважаеми зрители....
3
1
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От цялата статия става ясно, колко меркантилна е тая...
2
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре че това момче влезе в Биг Брадър че да чуя за тази световно неизвестна леля. Просто една от всичките чиито имена ни се чуват ни се виждат докато не завъртят някой скандал около себе си.
1
2
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какво ни интересува поредната к**рва . За пари всичко правят тия жени , няма такова нещо хлътнала по него тя е хлътнала по парите му.