Най-големите изцепки на Гуинет Полтроу в медиите

Звездата е известна с необмислените си изказвания
21 окт 2015 22:15, Теодора Драгоева
8
Най-големите изцепки на Гуинет Полтроу в медиите
Снимка: сп.Women's Health

Гуинет Полтроу никога не се е страхувала да говори открито. Най-често тя коментира своя "чист" начин на хранене и шоубизнеса, но е споделяла и твърде интимни неща за брака си с Крис Мартин.

Ето и няколко от нейните най-скандални изказвания, които ѝ спечелиха много врагове и ѝ създадоха имиджа на противна, богата и разглезена блондинка.

NY Rock, Ноември 2001
"Красотата избледнява! Аз наскоро навърших 29 години, така че най-вероятно малко добри години са останали пред мен."

NY Daily News, август 2005
"По-скоро бих умряла, отколкото да оставя детето си да яде разтворима супа от пликче".

The Guardian, януари 2006
"Обичам английския житейски стил, който не е толкова капиталистически като този в Америка. В Англия хората не говорят за работа и пари, а за интересни неща – за изкуство и партита".

The Guardian, януари 2006
"Аз наистина нямам приятели, които имат склонност да прекаляват с алкохола. Толкова е унизително и неприятно да общуваш с пияни хора..."

Цялата статия за Гуинет можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
12
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 8 години
Прочетох повечето от изброените "изцепки" на Гуинет. Всъщност ми допадат, не виждам абсолютно нищо скандално в тях и се учудвам на така формулираната статия. Но все пак не се учудвам- чел съм далеч по- глупави статии в тялото.бг.Друг е въпроса, че Гуинет ми е прекалено сладникава и не я намирам за голяма красавица или за някаква страхотна актриса.
6
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гуинет винаги е била една грозновата еврейка със сгърбени рамене и нехармонично тяло. Пооправи ги благодарение на милионите си и редовната гимнастика (но лицето й е все така невзрачно грозновато). Вярно, че е надменна и хвърля едни реплики в пространството като една принцеса, в резултат на което средната буржоазия и надолу на запад не я обичат. На мен лично ми е и противна и симпатична по някакъв начин. По-скоро противна.
5
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що пък да са изцепки? Жената си говори прямо за нещата и не виждам нищо скандално, че не харесва пияници, не харесва разтворими супи, че съзнава, че остарява, че обича да говори за изкуство и партита. Кое е скандалното?
4
1
 
46
 
! Отговори
хх преди 8 години
Кое е скандалното?Жената си казва истината. Нормалното си е нормалТя е разбрала до къде са стигнали капиталистите в демократичнните щати.Продават *** като бг търговците.
3
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да и запазят ДНК-то за да може да се клонира след време визията и е просто уникална.
2
10
 
9
 
! Отговори
do 1 преди 8 години
Еврейка ...
1
12
 
23
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Страхотна е! Идеалната жена!