Лана Дел Рей си мечтае за деца

Певицата мисли и за 40-минутен видеоклип
3 ное 2015 08:00,
4
Лана Дел Рей си мечтае за деца
Снимка: Billboard

В средата на септември Лана Дел Рей издаде най-новия си албум, озаглавен "Honeymoon". Последните песни на певицата вече набират популярност, заради което и звездата е желано лице от не едно и две издания.

Последната фотосесия на Лана, чието истинско име е Елизабет Грант, е за списание Billboard. Снимките са разнообразни, макар че носят специфичния ретро дух, с който певицата е известна. Някои от кадрите са черно-бели, докато други – истинско пиршество на цветовете, огрени от слънчевите лъчи.

Пред списание Billboard американската звезда разкрива част от плановете си за своето следващо видео: "Мисля си, че вече е време да направя по-дълъг видеоклип – може би 40-минутен. Гледах филма "The Sandpiper" и се вдъхнових от него".

Това е поредното доказателство, че 30-годишната певица работи усилено, за да може след това да се радва на успехи. По отношение на тях, Лана споделя: "Толкова съм благодарна! Бях наясно, че нямаше да се случи лесно. Всичко можеше да се превърне в... американски кошмар".

Музиката обаче не е всичко, от което се вълнува звездата. На въпроса дали иска деца, тя разкрива: "Мисля за това. Напоследък все по-често, защото вече станах на 30 години. Бих се радвала да имам дъщери. Но не мисля, че е добра идея да създавам деца с някого, който не е... на същата вълна".

Посетете галерията на Tialoto.bg и разгледайте Лана Дел Рей за списание Billboard.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
Егати преди 8 години
Хубаво пее, ама гледах едно интервю с нея, малко й хлопа дъската. Мятат я натам-насам емоциите. Ще трябва доста дебелокож мъж да си намери.
1
2
 
0
 
! Отговори
До Ромлянена преди 8 години
Първо се пробвай на гаджева - общата