Оставали 3 години живот на Робин Уилямс

Съпругата на самоубилия се актьор с първо интервю
4 ное 2015 11:26,
1
Оставали 3 години живот на Робин Уилямс
Снимка: архив Reuters

Сюзън Шнайдер, вдовицата на Робин Уилямс, заяви, че не обвинява съпруга си за самоубийството му. "В противен случай щеше да живее с осакатяваща форма на деменция", коментира тя, цитирана от британският Мирър.

Според 51-годишната жена здравословните проблеми на актьора са щели да го убият.Всекидневието на Уилямс било пълно с пристъпи на тревожност, а състоянието му се влошавало постоянно.

Робин Уилямс се самоуби през август миналата година.

Съпругата на актьора обаче твърди, че той е имал Деменцията при болест с телца на Леви, която е междинно звено между болестта на Паркинсон и болестта на Алцхаймер. Болестта често се изпуска от лекарите и не е открита при аутопсията на Уилямс.

В първото си интервю след смъртта на мъжа си, Сюзън Шнайдер бе категорична: "Не депресията уби Робин".

"Депресията е един от поне 50 симптома, беше и малка част. Ако шансът беше на страната на Робин, той щеше да живее не повече от 3 години", заяви тя и допълни, че тези години са щели да бъдат изключително трудни.

Сюзън Шнайдер разказва, че в месеците преди смъртта си, актьорът имал и много грешни преценки за събитията около и с него. Така например си ударил лошо главата във врата. Раната била голяма и дълбока, но актьорът така и не разбрал какво се е случило.

Вдовицата сподели и последния разговор с мъжа си. Тогава той й предложил да й разтрие краката. Тя обаче му отказала. "Няма да забравя погледа му - беше много разстроен", разказва тя. След това Робин излязъл от стаята, после пак влязъл и така няколко пъти. Накрая започнал да се смее. Пожелали си лека нощ.

Сюзън, която даде първото си интервю след смъртта на актьора пред американския People, се надява публичността на случая да повиши вниманието към деменцията. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
18
 
1
 
! Отговори
ДОКТОР ДУЛИТАЛ преди 8 години
РОБИТИ КОЛКО МАГИСТРАЛИ Е ОТКРИЛ бацето само ше санувасеки ден по 3 магистрали изжмърква