Емануела вън от клана Диневи

Фолкпевицата и бащата на детето й са разделени
32
Емануела вън от клана Диневи
С този кадър певицата обаяви официално раздялата си с Димитър. Снимка: Facebook

От няколко месеца отношенията между фолкпевицата Емануела и милионерският наследник Димитър Динев са обект на медийни слухове. На няколко пъти излизаха информации, че Емануела вече не е част от клана Диневи, които тя не коментираше, но пък пускаше общи семейни снимки да покаже, че всичко е наред. Е, вече и тя призна, че нещата са скърцали, а от две седмици тя е разделена с бащата на детето й.

"Сривът в отношенията между мен и Димитър Динев започна месец след като родих нашия прекрасен син. От тогава до сега аз се разкъсвах от пътувания между София и Свети Влас с едничката идея да бъда близо до човека, когото обичах и който е баща на детето ми. Всичкото това старание от моя страна се оказа напразно. Димитър Динев не пожела да даде шанс на отношенията ни, дори и заради детето ни. От две седмици аз и Димитър Динев сме разделени!", написа Емануела във Facebook.

Според нея причината за прекратяването на отношенията им не е трети човек, поне не от нейна страна.

"За жалост в днешно време е много трудно да се запази едно семейство цяло, защото семейните традиции липсват. Споделям именно тук причините за раздялата с бащата на втория ми син, за да предотваря всякакви възможни спекулации по тази тема.
Сигурна съм, че щастливите мигове за мен и моите двама синове тепърва предстоят", завършва изповедта си фолкпевицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: ЕмануелаДимитър Динев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
14
 
! Отговори
Дим4о преди 8 години
Това е очаквано . Богаташ с лека жена, връзката не продължава дълго .Бебето се е получило, защото майката иска да вземе някой лев като й бият шута .Снимката е добра, прави реклама, какво ще получи следващия, ако се уговорят за цената . "Ремаркето" се показва задължително .
18
0
 
19
 
! Отговори
4544 преди 8 години
Бебенце то е сладур- но определено не е случило на майка....да си биологична майка на дете, не означава че си родителка
17
0
 
22
 
! Отговори
Любопитна преди 8 години
Следващата новина чакаме- кой е забременил отново Емануелчето......
16
0
 
12
 
! Отговори
Кака Сийка преди 8 години
Тази си има едно извънбрачно дете вече, сега си има още едно, споко мъже много, ще я забременят и трети пъти и може даже да спре да пее - издръжката ще й стига
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ега изпукат всички чалгарски ***, мама им да ***!
14
0
 
16
 
! Отговори
Омъжена преди 8 години
Тази ли беше дето през лятото писа в нета, че мъжете не харесват съпругите си а такива като нея са им интересни. За какво "семейство"сега говори!? Ако не знае тази кифла -семейство не е да родиш напук дете от богаташ и да парадираш по медиите, че си майка, ....47011
13
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мога да помогна с 600-700 евро за наема този месец срещу една нощ с Емануелчето, но само при пълна програма...
12
0
 
33
 
! Отговори
Един от Подуене преди 8 години
Постигнала е "българското щастие" така е...за 10-ина години от гарсониерата в Люлин, където живееше с детенцето си под наем, Емануела успя да се възвиси до палатите на Диневи. Голям успех за държава в която СЕМЕЙНИ ценности и морал отстъпиха на долните клозетни страсти и сатанинска жажда за пари. Жално е. Само връщането към традиционните от векове за българите християнски ценности и висок морал може да ни спаси като нация...ако вече не е прекалено късно. Уви! А такива, като Емануела много! УВИ!
11
1
 
12
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
Клан, клан, недоклан :)
10
1
 
29
 
! Отговори
... преди 8 години
Те Диневи тъй праят. Е*ът, праят децата и после шут з*дника на чалгарката. Предпочитат да си плащат издръжката за детето, отколкото да плащат и за детето и на майката *** :D :D :D
9
3
 
19
 
! Отговори
2121 преди 8 години
хах чакаме Емануела до няколко дни да обяви новия *** на който ще харчи парите
8
3
 
38
 
! Отговори
Сашо преди 8 години
Това момиче е безбожна интересчиика познавам я и ви казвам ,че би направила всичко за пари незнам дали знаете , но и най древната професия не и е непозната!!!
7
4
 
61
 
! Отговори
гражданин преди 8 години
Писна ми от олигарси и чалгаджийки,плейметки в таз нешастна държава! Само *** остана тука!
6
10
 
16
 
! Отговори
Бай илия до лондон преди 8 години
Ако емануела е решила ще го направи а това дали е глупава си е нейн проблем да ни сьдим хората с лека рька тя ще се оправи и без помоща на динев баща нека си гледаме в нашата чиния прави и чест поне че е искрена и го е побликувала в медиите когато децата пораснат винаги ще я питат кьде е татко трудно ще им отговори жалко е че сега не го е осьзнала да имаш опора в живота си едно рамо на което да се облегнеш е много важен фактор лесно се сьздават деца но трудно се вьзпитават.
5
0
 
24
 
! Отговори
cc преди 8 години
Малкия по стъпките на баща си.
4
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Емануела три.
3
27
 
15
 
! Отговори
n.d преди 8 години
Това са днешните мъже,никаква отговорност.
2
18
 
17
 
! Отговори
бай илия преди 8 години
щом емануела е решила така да се раздели с бащата на сина си ще го направи тя се е финансово независима има участия и може да си отгледа сама децата в една врьзка трябва да има компромиси жалко е че децата страдат заради грешките на родителите си.успех в живота на емануела дано ги вьзпита добре.
1
7
 
5
 
! Отговори
n.d преди 8 години
Вместо да си чешеш таш.....те вземи се измий.