Синатра бил по-добър дилър, отколкото певец

Синът на Пабло Ескобар с пикантни разкрития
Обновена: 9 ное 2015 15:38 | 9 ное 2015 15:04, Александър Попов
7
Синатра бил по-добър дилър, отколкото певец
Снимка: Reuters, архив

Легендарният актьор и певец Франк Синатра е бил дилър на наркотици и е бил в бизнеса с известния колумбийски наркобарон Пабло Ескобар, пише в. "Дейли експрес". Твърдението е на Себастиян Марокин, сина на Ескобар.

В интервю за бразилски вестник Марокин описва Франк Синатра като по-добър дилър на кокаин, отколкото певец. Синът на Пабло Ескобар твърди още, че певецът, около чиито връзки с мафията се е вдигал достатъчно шум, е бил един от бизнес партньорите на баща му в Маями, САЩ.

"Има повече певци, отколкото човек може да си представи, които са започнали кариерите си благодарение на спонсорството на трафиканти на наркотици. За тези неща няма разписки, само устни договорки. Аз знам за тях, защото бях много близко до баща ми, а той и партньорите му често говореха за това. Мога да ви кажа, че Синатра беше по-добър дилър на кокаин, отколкото певец. Той беше един от партньорите на баща ми в Маями", разказва Себастиян Марокин.

Миналата година британският актьор Роджър Мур заяви, че връзките на Франк Синатра с мафията са били силно преувеличени. Според него е ставало въпрос по-скоро за слухове, базирани върху снимките, които непознати посетители са си правили със Синатра в съблекалнята му.

В биография на Уди Алън, публикувана в САЩ миналата седмица, обаче се твърди, че Синатра е поискал от мафията да убие известния филмов режисьор като отмъщение за предателството към бившата му съпруга Миа Фароу.

38-годишният Себастиян Марокин е едно от двете деца на Пабло Ескобар. Баща му загива в престрелка на покрива на сграда в колумбийския град Меделин през 1993 г., след като се обажда на сина си по телефона. Обаждането дава възможност на властите да проследят местонахождението на наркобоса. Синът му, тогава 17-годишен, бяга заедно с майка си и сестра си в Мозамбик, преди да емигрират в Аржентина, където живеят днес.

Франк Синатра, смятан за един от най-влиятелните артисти на 20-и век, умира в Холивуд през 1998 г. на 82-годишна възраст. На 12 декември тази година се навършват 100 години от рождението му. Годишнината му се отбелязва с различни прояви през цялата 2015 г.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Винаги съм казвал, че творчеството на един артист, е по-голямо от него. Човекът е земен, с много недостатъци. Творчеството обаче може да е перфектно, и да радва и вдъхновява.
3
1
 
3
 
! Отговори
herr преди 8 години
Базиран по действителен случай сериал нашумял в цял свят за пабло ескобар Narcos се казва сериала от десетина епизода ще има и втори сезон август 2016
2
5
 
6
 
! Отговори
АТАКЛАРЪ преди 8 години
Гневния българин удари десетката. Евала!;)))
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Роби Уилямс изпява през 2001-ва година в зала Albert Hall най-голямата песен на Синатра "My Way". И до днес не съм чувал по-добро изпълнение от на Уилямс на тази песен. Голям!