Николета: Алисия се храни от интриги!

Ни Ло не отрича да има нещо общо с дизайнера Филип Плейн
Обновена: 10 ное 2015 16:28 | 10 ное 2015 13:57, Теодора Драгоева
18
Николета: Алисия се храни от интриги!
Снимка: LOVEstyle

Водещата на "Папараци" Николета Лозанова даде екслузивно интервю за списание LOVE style, в което за първи път говори открито за отношенията си с Алисия.

"Тя е зла жена. "Лоша" е слаба дума за нея. Алисия се храни от интриги по мой адрес като най-актуалните й са – нейни приятелки ме били виждали на яхта в Монте Карло", разкрива пред изданието Николета.

Тя не смята, че води война с певицата, защото не я възприема за достоен противник. Лозанова е категорична, че Алисия не е спряла да върти долните си номерца потайно.

"Няма да й простя всичко, което редовно крои по адрес на мен и семейството ми. Това обаче, ще й изиграе лоша шега и градските легенди за нещата, които съм й сторила, ще станат най-сетне реалност", зарича се тя.

Ни Ло добавя: "Истината е, че трябва да ми е благодарна, че съдбите ни се преплетоха, иначе отдавна хората щяха да са забравили коя е Алисия и евентуално щеше веднъж годишно да бъде канена на ретро фолк парти със Сашка Васева", казва водещата.

Николета е категорична, че все още няма развод с Валери Божинов и отрича да е предявявала финансови претенции към него. Самата тя признава, че съвсем наскоро с футболиста имали много емоционална нощ, в която си плакали по телефона с часове.

Лозанова не крие, че е влюбена и се чувства обичана и само загатва, че с Филип Плейн, с когото й приписват интимна връзка, имат много общи теми на разговор.

"Ще коментирам дали имаме афера, когато му дойде времето да го направя", споделя Ни Ло. А с дъщеричката й Никол имат обща мечта – искат още едно бебе в семейството.

Още новини за звезди четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
jena преди 8 години
Жал ми е за Валери , двете вещици ще му смучат банковата сметка докато не я пресушат и той не стигне до там да си търси работа като мияч на подове .
9
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълен ***! Такова човешко падение...Веднъж гледах само откъс от тези папараци и останах потресен....Да преследваш хората, да ги снимаш без тяхно съгласие, да ги подслушваш, да обсъждаш всяко тяхно действие (и то както на теб ти скимне)....Боже, такова морално падение не мислех че е възможно. Господи, докъде сме стигнали...И тази кифла се появява на страниците на сайтове и раздава някакви морални оцинки...Е нема такава държава...
8
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква е тази мода, всичките български жени модели и фолк певици приличат на травестити във физономиите. Сякаш са правени на конвейр. Погледнете хубаво снимката, направо отвратителна.
7
0
 
33
 
! Отговори
Джани Рудари преди 8 години
Скучно е това, моето момиче. И аз като бях малък разказвах някоя смешка по 50 пъти и роднините всеки път се смееха, за да зарадват детето. Ти колко пъти ще я разказваш тази осмисляща живота ти историйка :)))
6
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има цяла статия за тая, защото......................????
5
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
гнусотия.....
4
1
 
13
 
! Отговори
Ali Kemal преди 8 години
Nema da si farla sapola na tia 2 chanti
3
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само не мога да разбера нас какво ни вълнуват *** кифли, които си вдигат краката за парички. Ако това ни вдигаше заплатите и пенсиите, цена нямаше да имат..
2
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И двете са кифли.
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ти с какво се храниш гни ло?