Гуен Стефани с нов мъж и нов живот

Попзвездата за трудностите, през които е преминала
13 ное 2015 21:22, Теодора Драгоева
3
Гуен Стефани с нов мъж и нов живот
Снимка; сп. Instyle

Гуен Стефани обяви, че се развежда с мъжа си Гавин Росдейл след 13-годишна възраст, но вече изглежда е обърнала съвсем нова страница в живота си.

Само преди дни попзвездата разкри, че има нов мъж в живота си и това е кънтри музикантът Блейк Шелтън, с когото заедно бяха ментори в риалити формата The Voice.

46-годишната Гуен изглежда вече е готова да говори за трудния период, през който е преминала през последните няколко години и който всъщност е допринесъл за решението ѝ да се раздели с бащата на тримата си синове.

Въпреки че изглежда невероятно за възрастта си, амбициозната блондинка споделя в интервю за списание InStyle, че не ѝ е никак лесно да балансира между кариерата и семейството си.

"Записвах албум с No Doubt и трябваше да тръгнем на турне, когато разбрах, че съм бременна с третия си син. По същото време и Гавин беше на турне и аз трябваше да се справям с всичко сама. Няма да крия – преживях доста труден период. Не сме го планирали, а и бебето беше истинско чудо на моята възраст, но именно тази бременност ми повлия духовно в положителен аспект. Точно по това време реших, че трябва да направя някои кардинални промени в живота си", откровена е Гуен.

За майчинството Гуен твъди, че не мисли за себе си като за многодетна майка.

"Приемам, че майчинството и кариерата са две различни роли в живота на една жена.“

За да видите снимките на Гуен за изданието, посетете галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
SV преди 8 години
Не мисля, че за жена с милиони е трудно да се справи с 3 деца... Скъпи звезди, вие освен да се жалвате за дреболии и да се издигате в своите очи,друго не правите. Като теб како Гуен има стотици милиони (ама и липсва зеленото). Не бой се, мечки нема!
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо не? Тя е хубава, младее, богата, сигурно и забавна и умна. Само не разбрах оня *** защо й изневери баш с бавачката.
1
0
 
19
 
! Отговори
тихомир томов преди 8 години
Неграмотност още от първите редове : Вместо 13 годишна връзка пише възраст ?!!