Дженифър Лорънс си търси добро момче

Звездата признава, че е самотна
15 ное 2015 20:41, Теодора Драгоева
14
Дженифър Лорънс си търси добро момче
Снимка; Vogue

Дженифър Лорънс говори за самотния си живот в новия брой на списание Vogue. Носителката на "Оскар" в момента е считана за една от най-големите звезди в Холивуд, но оказва се, това всъщност ѝ пречи да си намери гадже.
Звездата от "Игрите на глада" казва, че да си необвързана млада жена, особено през почивните дни, не е никак забавно.

25-годишната Джен споделя: "Никой никога не ме кани да излезем в събота вечер. Вместо да съм навън, аз си стоя самотна у дома през уикенда."

Тя добавя: "Знам, че мъжете се плашат от популярни жени като мен, защото това удря по самочувствието им, но аз съм просто едно момиче, което иска да си намери добро момче."

Наскоро Forbes обяви Лорънс за най-високоплатената актриса за 2015 година, като през последните 12 месеца тя е спечелила 52 милиона щатски долара. Въпреки успешната си кариера, Дженифър признава, че другите я карат да се чувства несигурна.

"Странно е, но имам чувството, че след време ще трябва да си търся мъж в Багдад или от някоя друга далечна точка от света, защото само там няма да имат представа коя съм аз."

Лорънс може да е сама в момента, но в миналото тя имаше дълга връзка с актьора от "X-Men" Никълъс Холт и отношения в продължение на една година с вокалиста на Coldplay Крис Мартин.

Интересното е, че независимо от крехката си възраст, Лорънс мечтае да се омъжи. 

"Нямам търпение да създам семейство. Мечтая да срещна мъжа, с когото да искам да прекарам остатъка от живота си и с когото да създам деца."

Разгледайте снимките на Дженифър Лорънс за Vogue в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Свестен Мъж преди 8 години
доходи за 2015 г - 52 млн долара.Малко ме е срам да поканя момиче което има n-пъти по големи доходи от мен,но за теб бих се прежалил.
7
0
 
4
 
! Отговори
Не вярвам ! преди 8 години
Няма жена която да търси добро момче !! Тъкмо обратното , търсят се лоши момчета защото са атрактивни. Съдебната практика и живота са го доказали .
6
0
 
6
 
! Отговори
fasfas преди 8 години
присъединявам се към колегите отдолу, след The Fappening няма право на подобни изказвания .. добро момче си търсела че да го баламосва, ай сиктир ***
5
1
 
3
 
! Отговори
... преди 8 години
Да спира да търси. Ето ме. :D :DМежду другото да дойде в България да си намери хубав мъж. Ние българите сме хубави и работливи. А * много, така че доволна ще остане момата
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Никой никога не ме кани да излезем в събота вечер."===Мила Дженифър, аз искам да те поканя на среща от много време насам, но няма как да се сдобия с телефонният ти номер, нито знам къде мога да те видя, за да те поканя.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крехка възраст е 15 години, а не 25!
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добрите момчета не щат ***.
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Просто след The Fappening и снимките на които е покрита с мъжко мляко, никой не иска да се доближава до нея.