Парис Хилтън копира задния изглед на Ким Кардашиян

Двете светски лъвици отново влязоха в задочен спор
10
Парис Хилтън копира задния изглед на Ким Кардашиян
Снимка: Paper

Парис Хилтън e поредната известна личност набедена, че се опитва да копира Ким Кардашиян. Богатата хотелска наследница е заснела провокативна сесия за списание Paper - изданието, с което Ким се опита "да счупи нета", след като позира гола и в гръб преди около година.

Специално сесията на мис Хилтън е вдъхновена от жанра Sci-Fi като позира във футуристично облекло, демонстрирайки стройния си силует, но запазвайки скромност по отношение на гърдите си.

Според жълтите медии Парис и Ким си съперничат от години, като навремето са били близки приятели и дори са имали обща парти компания, но от няколко години изобщо не си общуват.

Още по темата Парис Хилтън разкри какви планове има с новото си гадже. Източници твърдят, че 34-годишната блондинка и 35-годишната брюнетка са учили в един клас в едно училище някога, но от 2007 година не могат да се гледат.

По онова време Парис е по-известната от двете и най-нахално заявява в интервю за радио следното: "Не бих искала да имам дупето на Ким. То е огромно! Напомня ми на извара в голямата торба за боклук!".

Три години по-късно, през 2010-та Ким отвръща на удара, след като излиза на сцената на нощен клуб в Лас Вегас, след изпълнение на Парис, взима микрофона и казва: "А сега е време да слушаме истинска музика!"

Вижте последната сесия на Парис Хилтън за Paper в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
стига с тия бръмчалки
4
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Определено, Парис Хилтън изглежда по-добре от Кардашиян.
3
2
 
4
 
! Отговори
Бо преди 8 години
Е това е вече новина!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сравнението е напълно неуместно!!!!!!Трътката на Ким може да засенчи и луната и слънцето едновременно! и имам снимки за да го докажа!!!НАПИШЕТЕ В ГООДЛЕТО: ЗАБАВНИ КОЛАЖИ С КИМ КАРДАШИЯНИ ВИЖТЕ СТАТИЯТА ПЪРВАТА!
1
5
 
12
 
! Отговори
:) преди 8 години
Първи