Андреа с нова придобивка - кола за 200 бона

Кобрата пък още си кара старата кола
6 дек 2015 11:38,
56
Андреа с нова придобивка - кола за 200 бона
Снимка: архив Bulphoto

От известно време насам фолк дивата Андреа се подвизава с чисто ново Порше, чиято стойност надхвърляла 200 000 лева, пише списание "Блясък".

Цената на возилото била толкова солена, тъй като автомобилът бил поръчков. Кобрата изненадал своята любима, като й подарил лъскавия джип, просто защото искал да я зарадва, разказват близки до звездната двойка. Новата придобивка на певицата била с всички възможни екстри за модела.

"Предишната кола на Андреа беше същата марка, само че далеч по-обикновена. Явно Кубрат е решил, че вече е време любимата му да се качи в нещо по-добро“, обсъждат ги в светските среди.

И докато атрактивната блондинка се вече се вози в последен модел поръчков автомобил, то самият Пулев все още се подвизава със старата си кола и изглежда няма никакво намерение да я сменя. В момента Кубрат се вълнувал по-скоро от новото си начинание – спортния център, който създаде с брат си, и влагал финансите си там.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
Това е правило! Свестните мъже попадат на прости и порочни жени. Жалко! Кубрат може да има много по интелигентна, а не демонстративна, изфукваща се, не уважаваща неговото достойнство жена...
34
1
 
3
 
! Отговори
nemam nervi преди 8 години
Това е поршето, което беше на протеста против високите цени на винетките
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Koja mutra i e kupila kolata na taja grosna svraka da ne e nakoi ot gerb dartofelnik ili ot dps
32
1
 
13
 
! Отговори
Васко преди 8 години
Тая защо е със синя коса кат бабичките?
31
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Папагала със 124-ка, а урвата с кола за двеста бона. Явно ударите по главата си дават отражение.
30
2
 
23
 
! Отговори
Joro преди 8 години
Не мога да повярвам, как се превърнахме в такава просташка държава!!!
29
2
 
18
 
! Отговори
11 преди 8 години
Що сте цензурирали безобидната дума с_вирка, бе м_алоумници?
28
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повдига ми се вече от Кобри и Андреи.
27
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Синя коса? Хаха...
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак го изтрийте. Кое му е лошото? Истината ли ?
25
14
 
16
 
! Отговори
До 26 преди 8 години
Изкарал си ги е да си ги харчи със ЗДРАВЕ. Някой искал ли ти е мнението, или да ти е давал мнение как да си харчиш твоите ? В български предприятия да инвестира :) Хахахах По-голяма простотия не бях чувал. Какво очакваш да стане ? Всичко да ЗАЦЪФТИ? Смешка. Ако има бизнес свързан с продукцията на някакво предприятие ДА. Иначе ще поинвестира и ще се намери някой буден "БЪЛГАРИН" да го ПРЕЕЕЕЕЕБЕ от тия новите - сещаш се.Да е жив и здрав Кобрата, а на кой какво купува си е негова работа.
24
24
 
15
 
! Отговори
Ицо преди 8 години
До Анонименнапротив на 18-19 раждат истинските жени силните жени..другите си чоплят в нУса докато се чудят какво да запишат да учат за да се докажат на света колко по велики са от точно тези момичета с които са учили до момента ..само че като станат на 30г. първите са създали семеиство и уют а вторите са в криза...
23
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До българин 20Ще й се развали фигурата, недей така. Между другото, ако си забелязал, на 20 г раждат простите жени или селянките, щото това им е шанса да вържат някой мъж, особено ако са грозновати. На Андреа всичко й е наред, има си пари, за какво й е да бърза?
22
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АЕ балъци аре млъкнете всички , що не ги инвестирал в нещо друго, вари ти изкарай 200 бона пък каквото искаш прави, ще държиш сметка за чуждите пари
21
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
200 хиляди влезли в държавата ни и..... моментално излезли без никаква полза за обществото освен, че ще си плати данъка и това, че застрахователя ще се облажи. След няколко години колата ще е вече с двойно-тройно по-ниска цена. Демек 100 бона ей тъй на вятъра. Като се има за голям патриот, нека ги инвестира в български предприятия. Има много успешни такива, които се нуждаят от свеж капитал.
20
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спомням си първият път, когато преди 10 години видях Андреа. Беше гост във фитнес предаване, където помпеше мускули. Беше по прашки и изглеждаше меко казано много страхотно. Нещо странно се случи с мен. Сърцето ми започна да бие много бързо, стомахът ми се свиваше, чувствах се меко казано влюбен :((( ИСКАХ ДА БЪДА ПРАШКИТЕ Й!!! Още не мога да забравя този момент. СТРАХОТНА ТРАВМА МИ ПРИЧИНИ <3<3<3
19
1
 
8
 
! Отговори
loco преди 8 години
mi da mi qde speka
18
1
 
32
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Знаете ли по какво си приличат жените и зимата?Ако нямаш пари са студени!
17
1
 
18
 
! Отговори
Мурва преди 8 години
Хайде сега да и построи палат в Драгалевци и една вила на морето. Стига с тези коли. Да не се стиска Кобрата, а да развърже кесията.
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо гледа така тъжно?