Негативизмът не плаши Кейт Ъптън

Красавицата позира за декемврийския брой на Harper’s Bazaar
Обновена: 9 дек 2015 19:42 | 9 дек 2015 19:31, Теодора Драгоева
0
Негативизмът не плаши Кейт Ъптън
Снимка: Harper’s Bazaar, Австралия

Веднъж един моден редактор бе определил Кейт Ъптън като "днешната Мерилин" и няма съмнение, че в най-новата си фотосесия моделът и актриса се доближава до иконата Монро.

Макар косата ѝ да се различава от запазената прическа на Мерилин, стилът ѝ за австралийското издание на Harper's Bazaar е елегантен, женствен и секси. На една от снимките 23-годишната Кейт позира само по тренч на Stella McCartney и много диаманти.

Кадрите са дело на известния моден фотограф Виктор Демаршелие и макар че те сами по себе си са достатъчно изразителни, все пак моделът дава и интервю за списанието, в което споделя по какъв начин възприема себе си:

"Когато хората си мислят, че не мога да направя нещо или са негативни по отношение на мен, това само повече ме амбицира да успея. Нещата, които чувам по свой адрес (в социалните медии) могат да бъдат груби и жестоки, но вече съм достигнала до момент, в който съжалявам тези хора. Представяте ли си, че влагат цялата тази енергия да мразят някого, когото дори не са срещали?".

Влезте в галерията на Тialoto.bg и разгледайте Кейт Ъптън за Harper's Bazaar, Австралия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари