Денис Ризов атакува САЩ с шоу

Убеден е, че Наталия Симеонова ще бъде на екран пак
16 дек 2015 11:30, Теодора Драгоева
33
Денис Ризов атакува САЩ с шоу
Снимка; Love style

Тв продуцентът, бизнесмен и музикант Денис Ризов разкрива в ново интервю, че ще прекарва все повече време през следващата година отвъд океана, защото предаването му "Денис и приятели" най-вероятно ще тръгне по американска телевизия.

"В момента правя проучване, търся студия и се опитвам да заснема пилотно предаване", казва той пред списание Love style.

"Предай нататък" пък окончателно спира след Нова година по bTV и след това с екипа ми ще мислим за нови предавания, но ние имаме поне четири-пет идеи“, обяснява Денис пред изданието. Той е убеден, че Наталия Симеонова ще бъде отново на екран.

Ризов не крие, че е получавал три покани за "ВИП Брадър", но не може да си позволи да влезе в Къщата, защото през тези два месеца би изгубил 300 хиляди долара от бизнеса си.

"Ако ми платят половин милион евро, ще вляза в шоуто. Това ми е цената! Предлагали са ми 60 хиляди лева, но аз с тези пари не мога да платя разходите по офисите", категоричен е Денис.

В момента Ризов няма сериозна приятелка до себе си, след като през май се раздели с годеницата си Александра.

"Не съжалявам за тази връзка. Правили сме много опити да се съберем, но в един момент решихме, че няма смисъл да се мъчим и сложихме край на отношенията си", обяснява той.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
10
 
! Отговори
ив преди 8 години
Неговото шоу беше интересно с това,че беше рокаджийско ,с музика която живее в сърцата. Но днешните разбирачи са вещи само в чалгарницата и в неграмотно писане по форуми.
11
2
 
2
 
! Отговори
аа преди 8 години
леле... ако имаше предаване, което никога не съм гледал, което никога не бих гледал, освен ако комунистите не ме заплашат със смърт, то това е то. просто предпочитам да гледам как съхне боя от това предаване, не знам за вас, не ме и интересува много, но... как е възможно да има такива финансирани от данъците ни предавания? уникално в европа.
10
2
 
4
 
! Отговори
но преди 8 години
той лично ме занимава, а не медията , щото ако не си е платил да пишат за него никой няма да го бръсне за слива
9
5
 
2
 
! Отговори
hh преди 8 години
Е'БАТИ ***!!!!!
8
2
 
8
 
! Отговори
Всяка Неделя преди 8 години
на тоя само Кеворк Кеворкян му е лекарството...:))))
7
7
 
6
 
! Отговори
Пацо преди 8 години
В коментарите лъха само на комплексарщина и завист :) Защото може би повечето коментиращи са направили нещо в живота си. Има по-голям шанс да са компютърни мишоци непознати за света около тях, но това е друга тема...
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човек работи добре там ,където средата позволява.У нас очевидно това не се случва затова и всъщност много качествени и печеливши идеи заминават на ***.
5
1
 
13
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Не сме забравили прословутото шоу с Кеворкян. Мълча като пън, докато кеворка го сриваше за лъжите му
4
1
 
6
 
! Отговори
do 11 преди 8 години
Да, добре че беше и баща му- издател на комунистическа преса и неслучаен човек. Относно САЩ предполагам, че се гласи за българската телевизия, която пуснаха Нери Терзиева и Ралица Василева. Може и някоя кабеларка да го е поканила
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе печелел той, кавал ! Като печели по 300 бона в сащ за кво се занимаваше въобще с БНТ , не вярвам смешното му шоу да е изкарвало дори наполовина от това ...?
2
2
 
17
 
! Отговори
Гриша преди 8 години
А Наталия беше онази слабичката, дето едва я побира екрана, нали...
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този освен да замърсява медийното прострнство с нарцистичните си сълзливи идеи и продуценства друго не е сътворил. Да хваща самолета за САЩ. Цената му била половин милион евро .... тя цената брат зависи от този дето плаща, не от този който продава...