Екс годеникът на Джена – Джино: Не съм милионер!

"Имам собствен бизнес, който е свързан с тунинг на коли"
20 дек 2015 11:00,
25
Екс годеникът на Джена – Джино: Не съм милионер!
Снимка: Facebook

Победителят в тазгодишния сезон на VIP Brother - Джино, разкрива, че не е доволен от визитката, която екипът на шоуто му е заснел, тъй като на нея е излязъл лигльо.

Той все пак даде да се разбере, че в твърденията, че лъже за доброто си финансово положение, няма и грам истина.

Още по темата

"Всичко, което се каза и показа във визитката ми, съм аз и е мое. В действителност притежавам тези неща и мога да си позволя лукс, но не съм милионер, както ме изкараха – това беше преувеличено. Аз просто имам бизнес, и да, постигнал съм някои неща, но в никакъв случай  не съм разглезения тип, който се описва там. Това, което имам е постигнато с много труд и с времето. Нищо не ми е паднало от небето", споделя Джино пред "Блясък".

"Занимаваме се с транспорт. Татко ми държи няколко сгради, които даваме под наем на българи. Аз имам собствен бизнес, който е свързан с тунинг на коли. Стартирах го малко преди да дойда в България и все още не съм го разработил както трябва. Така се стекоха нещата, че след като се съгласих да участвам в предаването трябваше да оставя на заден план идеята за известно време. Предпочетох да дойда тук и да вляза в шоуто, защото исках да покажа себе си като човек. Дори не съм и предполагал, че ще остана толкова дълго", допълва още младият бизнесмен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
po anonomen преди 8 години
До Анонимен,ha tyi
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мило момче, бързо бягай там от където си дошъл. Злобата и завистта в тази държава ще те унищожат. А иначе да знаеш, че си много готин, човечен и възпитан. Остани си такъв и не заприличвай никога на коментиращите по-долу нещастни комплексари.
14
2
 
11
 
! Отговори
смешник преди 8 години
Аре брат'чет бегай си вече в САЩ да си разработваш бизнеса.Ама тук ти по харесва да се представяш за"звезда".
13
3
 
19
 
! Отговори
Anonimen преди 8 години
Че не е милионер беше ясно от самото начало.Никой милионер няма да си остави бизнеса и да се прави на такъв три месеца за някой и друг лев.Видяхме един надувко с ярко изразен вкус и визия,която повече приличаше на сгоден ,отколкото на милионер отвъд океана.Продуцентите много са подценили народа,сервирайки му това елементарно момче,което се срамува дори от рожденото си име,а вероятно и от произхода си.
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нИ *** знам кой е, нИ мЪ интИрИсувЪ
11
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
К'ъв бизнесмен е тоя льольо?Три месеца ги изкара с два чифта дънки.И един сериозен бизнесмен няма как да си позволи да седи три месеца в някаква си къща и по цял ден да се ливри.Колкото до визитката му...сигурно са му опряли пистолет в главата, защото той сам със собствени думи се изакара еб*ти гъзара.А ако продуцентите са го накарали наистина да се изкара такъв, това показва, че бил способен на мсичко само и само да влезе в къщата и да веме някой лев.Жалък е.
10
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма значение дали парите на баща му са го направили милионер или не. Той затова му е баща- парите които изкарва на кого да ги дава ако не на сина си? Но Парите на бащата не могат да го направят такъв какъвто е по душа този човек Джино!
9
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еееххх що и аз нямах такъв татко собственик на сгради в САЩ които ги дава под наем. Да знаете колко работен щях да бъда... за жълти центове в някой сервиз щях да бачкам даже с пот на челото.
8
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много добро момче! Пък дали е милионер няма значение. Всъщност пожелавам му да е, за да даде пример на родните "милионери" как трябва да се държи човек, който претендира да има състояние. Той определено не изповядва комунистическо-социалистически-съветските милионерски ценности, които са присъщи за местния ни "елит"
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ферарито което караш в САЩ е за 300 бона. Иначе не си милионер?
6
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глуповато момченце, но пък показа хрисима душичка в Брадъра.
5
4
 
20
 
! Отговори
Данчо Чикагото преди 8 години
Айде кажи колко пари на Доган сте изпрали през годините.Иначе знаем лафа ''За първия милион не ме питайте,давайте за следващите''.
4
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баща му държи няколко сгради в САЩ, но иначе с честен труд си е изкарвал парите. Добре че е баща ти, Джине!
3
2
 
17
 
! Отговори
cc преди 8 години
Той не е ... за тати не казва обаче."няколко сгради"
2
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не пие, не пуши, уважава всички жени, докато не разбере, че някои от тях са бо.клуци.И на фона на богатството си показва че и не е мързелив- всеки ден в къщата чистеше, помагаше в приготвянето на храната. И това не беше поза, то си личи когато е изкуствено. Трудно е да се приеме от българина, че с труд се постига всичко в Америка. Не знам, може и така да е, но честно казано ми разби първите впечатления от него когато влизаше в къщата- викам си поредния надувач.
1
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е как да не си милионер, като златото и диамантените ти обеци по тебе струват само 200 бона поне?