Мария: Хриси е перфектен родител за Марая!

Гущерова сия от щастие, че отново открила любовта
1 яну 2016 17:00,
24
Мария: Хриси е перфектен родител за Марая!
Снимка: Facebook

Попфолк певицата Мария е изключително щастлива със съпруга си Християн Гущеров, като не крие, че освен че той се държи перфектно с нея, е прекрасен родител и за дъщеря й Марая.

Още по темата

"Техните чувства са абсолютно двупосочни. Изградиха си една любов. Аз заявявам с две ръце, че той е перфектен родител наравно с мен... Много съм горда с него, защото ако има някой, за когото той мисли денонощно, то това е Марая. Дали има какво да яде, да облече, какво ще учи... И честно да си призная, сега вече с неговото стабилно присъствие в живота ни, аз имам възможност да си отдъхна и да ми олекне малко, да се почувствам спокойна", споделя Мария пред списание "Блясък".

"Смятам, че смело мога да заявя, че това е нашето дете. От момента, в който се събрахме, той я нарича така. Семейството му също. Те са рядко интелигентни хора, страшно възпитани и културни и се радвам, че детето ми расте в тази среда и вижда такъв пример.

Това са много важни неща за една жена в толкова деликатно положение, каквото беше моето, защото човек винаги си мисли, че поредната му драма е края на света, но в един момент осъзнаваш, че когато затвориш една врата, не знаеш колко други се отварят и какво ти предстои", допълва още певицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Гущерова сия от щастие, че отново открила любовта" Коя любов? Към парите ли? Не мисля, че сега я е открила... Те Гущерови все на кифли им върви. Бащата взе една бивша сервитьорка за жена, след като се разведе с лекарка - майката на Християн. Ама сина направо изби рибата с тая чалгарка.
13
0
 
26
 
! Отговори
Samo minavam преди 8 години
Този е много зле,ама много.При толкова много шантажи из улиците,как можа да намери тези,които не влизат и в наи долните класации,не ми го побира,кухата кратуна.
12
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква ли е кръстоската между джукест гущер и дебел варан?
11
0
 
29
 
! Отговори
боц преди 8 години
Божееее, какви са тези джукеските създания?!То за страх да ги гълташ!!!
10
1
 
40
 
! Отговори
кати преди 8 години
Това изказване на младата Гущерова си е направо обида за биологичния баща на детето, който със сигурност го обича и се интересува от него . Но то интересчийството до къде ли не води - още малко и ще докаже, че е родно дете на грижливия млад Гущер / ов / .
9
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1-во - нямаше нужда да казва, че присъствието му е "стабилно". Това се вижда на всяка снимка. И 2-ро - никой наистина интелигентен човек не си взима гюбекиня от село за жена.
8
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не ме занимавайте с гущераци
7
0
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още от първия ден на годината ли я изтипосахте тая силиконовата? Не е добро начало
6
1
 
52
 
! Отговори
карина преди 8 години
Когато човек е щастлив няма нужда от думи. Има ли нужда от думи , обясняващи това щастие то нещо не е така...
5
0
 
58
 
! Отговори
Ками преди 8 години
Гущерови били " рядко интелигентни хора" А, човек като чуе снаха им да се изказва го хваща рядкото щастие, щото се знае с кой орган мисли тая. Рядно интелигентни от гледната точка на Мара - тази на едноклетъчно.
4
0
 
62
 
! Отговори
Отвратен преди 8 години
Успокоих се - детето има какво да яде, и какво да облече. Иначе щях да търся номер на GSM, за пратя sms за подпомагане!!!! Айде стига с тези сълзливи тъпотии, пълна излагация, никакво сиво вещество в тази куха кифла.
3
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това 1-ва серия.Във 2-ра той изгонва нея и малката, а сълзливи откровения как Мечо се превърнал в Прасчо и станал лош очаквайте през февруари-март т.г.Почне ли една жена толкова да хвали мъжа си - не е вярно, да знаете ;)Тя нека си внушава каквото желае :)
2
6
 
26
 
! Отговори
Омом преди 8 години
Кво и?
1
0
 
48
 
! Отговори
Момо преди 8 години
И?