Кои са най-стилните звездни двойки за изтеклата 2015-а?

Вижте кои знаменитости демонстрираха най-добър стил?
Обновена: 3 яну 2016 19:57 | 3 яну 2016 19:44, Теодора Драгоева
3
Кои са най-стилните звездни двойки за изтеклата 2015-а?
Снимка: Reuters

Поговорка гласи, че зад всеки един успял мъж обикновено стои една още по-успяла жена. Или може би е обратното?

Този казус е без значение, когато става въпрос за стилни двойки, открояващи се с толкова добър моден вкус, че предизвикват не завист, а възхищение.

Без значение дали са на семейна почивка, разходка, на летището или гордо пристъпват върху червения килим, тези звездни двойки доказаха през 2015-а колко голяма сила и въздействие има добре облеченото дуо.

Представяме ви известните звезди и техните партньори, които се откроиха със завидни умения в сферата на модата.

Амал и Джордж Клуни
Семейство Клуни започнаха подобаващо годината с дебюта си като двойка на червения килим. От този момент нататък, двойката не спира да демонстрира симбиозата помежду им и както в отношенията, така и във визията. Разбира се, дългите рокли и почивки са придружени от най-известените модни къщи като Dior, Miu Miu и други.

Ким Кардашян и Кание Уест
2015 година със сигурност мина под знака на най-обсъжданата двойка. След като представиха едно от най-нестандартните ревюта по време на Седмица на модата в Ню Йорк, Ким и Кание се фокусираха върху своето семейство. Всяка една тяхна поява бе маркирана с провокация към модните критици и демонстриране на визии от най-последните линии на модните къщи.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
Do 1 преди 8 години
Защото навсякъде по света, простолюдието иска да гледа чалга. В България- нашите чалгаджийки, в САЩ - тези от снимката.Гейтс и Зукърбърг са от друга планета. А и те ходят с т-шъртки :) А, това за простолюдието не е "стилно" :)
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Покажете богатите които помагат на болни и гладни деца. Оставете ги тези които гледат са "стилни".... Да им приседне дано! Гейтс, Зукърбърг и пр. защо не са в класацията, а?