Ето я! Никол е при Гришо на турнир в Австралия

"Куриер Мейл" пусна снимка на поп звездата на трибуните в Бризбън
4 яну 2016 07:07,
40
Ето я! Никол е при Гришо на турнир в Австралия
Снимка: "Куриер Мейл"

Никол Шерцингер е в Бризбън при Григор Димитров, едва ли има вече съмнения, че двамата са гаджета, пише австралийското издание "Куриер Мейл".

То публикува снимка на американската поп звезда, която седи на трибуните по време на първия за годината двубой на Григор.

Още по темата

Нашето момче и Кей Нишикори биха Лукаш Длоухи и Доминик Тийм 7:6(5), 6:2.

Изданието дори директно ги обяви за двойка: "Поп звездата Никол Шерцингер гледа гаджето си Григор Димитров на турнира в Бризбън", пише в текста под снимка.

Слухът, че Григор и Никол са заедно върви няколко месеца след раздялата на българина с Мария Шарапова. Никол пък би шута на пилота от Ф1 Люис Хамилтън.

В края на миналата година английският таблоид "Сън" написа, че най-добрият български тенисист и певицата са луди от любов един към друг. Изданието се позовава на един от най-добрите приятели на 37-годишната красавица.

"Двамата са луди един за друг, но много внимават да не бъдат спипани от папараци. Григор и Никол нямат никакво намерение да обявяват връзката си публично. Те се притесняват от напрежението, което ще се породи, ако нещата излязат наяве", споделя дружката на бившето гадже на Люис Хамилтън.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: Григор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евала на Григорът! На купи няма да стане, но на жени - ГОЛЯМ ШЛЕМ!!!
4
10
 
17
 
! Отговори
Хай Буй преди 8 години
Колкото ми пука коя тропка Гришо, толкова ми пука и за преспите във Владиславово!
3
8
 
32
 
! Отговори
losHo преди 8 години
Какво става с Григор! Не разбирам!Гришо, вземи си нещо на твоята възраст, да имате общи интереси! То не бе патладжанка, после снежинка, а сега тублеронка....
2
0
 
18
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Те избягвали да обявят връзката си заради напрежението... а то целия свят знае че са заедно. Ха сега де :D :D :D
1
22
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво ми дреме, аз не мога да изляза сега с колата си от квартал Владиславово за работа. По един метър преспи и навявания около колите и никой няма да се сети и да почисти. Цял ден и цяла нощ вали ситно и продължава, а синоптиците тук преди 4-5 дни го даваха слънчево време за днес без сняг и 5-6 градуса температури за Варна. Из.роди неземнниии...