Синът на Мадона я блокира в Instagram

Роко Ричи иска да живее с баща си и жена му
4 яну 2016 16:07, Петя Славова
15
Синът на Мадона я блокира в Instagram
Снимка: архив, Reuters
Обтегнатите отношения между Роко Ричи, синът на Мадона, и Кралицата на попа явно са се задълбочили - тийнейджърът е блокирал прочутата си майка в Instagram, съобщи Контактмюзик.
 
Роко Ричи има около 138 000 последователи в Инстаграм, но сред тях вече не е известната му майка. След като я е блокирал, Мадона вече няма да може да вижда постовете му. Тийнеджърът не само е блокирал майка си, но и е престанал да бъде неин последовател в Instagram.
 
Бащата на Роко Ричи, британският режисьор Гай Ричи, и съпругата му Джаки Ейнсли, обаче не са блокирани от младежа, пише БТА.
 
"Това, че Роко е блокирал майка си в социална мрежа, е лош знак. Да се надяваме, че постъпката му не е нещо повече от обичаен проблем между тийнейджър и родител", казва неназован източник, цитиран от британския таблоид "Сън".
 
Мадона понастоящем води попечителска битка с бившия си съпруг Гай Ричи за това къде трябва да живее синът им, след като след празниците Роко е отказал да се върне при майка си в САЩ и е останал с баща си и съпругата му във Великобритания.
 
Мадона и Гай Ричи се разведоха през 2008 г. след продължил близо осем години брак, по време на който осиновиха 10-годишния Дейви Банда.
 
Кралицата на попа има и две дъщери, биологичната Лурдес и осиновената Мърси Джеймс. Гай Ричи има три деца от връзката си с Джаки Ейнсли, за която се ожени през юли миналата година. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нормално е да му идва в повече на това дете. В един момент всички тези щуротии и този характер с постоянен ексцентризъм почват да дразнят.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ричи е пич.
2
1
 
14
 
! Отговори
Адриан Стоянов преди 8 години
Огромна драма ! Je suis Madonna !
1
3
 
44
 
! Отговори
аожо преди 8 години
Ми тя и дъщеря ми ме е блокирала.но за нас никой няма и ред да драсне