Лео ди Каприо заряза поредната красавица

Актьорът се раздели с модела Кели Рорбах
5 яну 2016 15:37, Петя Славова
21
Лео ди Каприо заряза поредната красавица
Снимка: архив, Reuters
Холивудският актьор Леонардо ди Каприо е прекарал празниците като необвързан мъж, след като малко преди тях се е разделил с модела Кели Рорбах, съобщи Контактмюзик, позовавайки се на публикации в американски издания.
 
41-годишният Ди Каприо и 25-годишната Рорбах бяха забелязани за първи път заедно през юни миналата година. Изглежда обаче краткият им роман е приключил и актьорът отново е в редиците на най-желаните ергени в света.
"Лео и Кели са разделени от около месец, пише БТА.
 
Решението им да поемат по отделни пътища беше взаимно. Графиците и на двамата са твърде натоварени, всеки следва своите ангажименти и се наложи да се разделят. Те ще останат приятели, но романът им приключи", казва неназован източник, цитиран от "Ю Ес мегъзин".
 
Кели Рорбах е поредно попълнение в дългия списък с бивши приятелки на Леонардо ди Каприо от света на модата. Актьорът и екоактивист преди е имал връзки с зашеметяващи модели като Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Ерин Хедъртън, Тони Гарн.
 
В началото на годината вече необвързаният Леонардо ди Каприо за пореден път е обяснил какво очаква от партньорката до себе си. Актьорът, който е известен поддръжник на каузи за опазването на околната среда, е заявил, че никога няма да се среща с жена, която не вярва в климатичните промени. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напротив,тая прилича на жаба със мустаци,много е едра,разплута,прилича и малко на травестит и със тази конска усмивка не не не и не .Той изглежда супер сега.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Потърсете снимките на Кели Рорбах и ще ви падне шапката. Лео е мачкал, мачкал, накрая му е писнало. Отживя си този Лео.
16
0
 
0
 
! Отговори
тигъра преди 8 години
Доста добре си изглежда мацката,ама Лео изглежда като баща и.
15
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм на 43 вече и изглеждам доста по-добре от тоя на снимката! Имам небесно сини очи и божествено атлетично тяло, като полу-Бог съм, но не съм пробил в холивуд и никой не пише за мен, защото не съм връзкар! Абе изобщо всичко е бошлаф!
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що не си вземе една българка,да му гали окото и да му празни портфейла.Да не се занимава вече с глупости.
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въпросната мацка има прекалено детско излъчване и изглежда като някаква 15016 годишна пикла
12
3
 
3
 
! Отговори
Северозападняк преди 8 години
Абе след като се друсаа с онова гризли, кви красавици бе?
11
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много е инфантилен. Имал изисквания към жените. Мисли си, че като има пари и може да диктува и да се разпорежда.Иска жените да вървят след него и да му се предлагат - но тези, които го правят са празноглави златотърсачки. Умните, интелигентните и свестни жени се държат по друг начин.И няма нужда да се предлагат на никой, нито пък им трябват чужди пари.Но с такава жена е трудно, не можеш да я командориш и да се правиш на велик - защото сте равнопоставени.А той не иска равнопоставеност.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чуден актьор е, талант дал Господ!Обаче новините за него в личен план - само ако тръгне да се жени, за еднодневките няма нужда да се затормозяваме и той вече не ги помни колко са!!
9
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тея торбички под очите сигурно са от много четене :)
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И кое не му е красивото,колкото повече годинки минават,толкова по-добре изглежда.На мен дори ми харесва повече сега отколкото преди години,от времето на Титаник примерно.Сега е мноого по-мъжествен.
7
3
 
3
 
! Отговори
до 7 преди 8 години
само дето не е млад и красив /вече/ :) богат и известен -да.НОпонеже има пари не се оплаква от ''златотърсачки'' -просто ги ползва за секс.Поне не е мърляв злобар който вечно е недоволен от живота и ''женитеее'' :))) мда *** го изнасилват направо беее ,не може да им избяга бееее
6
1
 
19
 
! Отговори
snorky преди 8 години
Статия, пълна с клишета...а Лео след 15-20 години ще стане легенда. Само напред и нагоре!
5
2
 
26
 
! Отговори
Далай Лама преди 8 години
Ди Каприо е много талантлив актьор,само че ако намери свястна жена ще е първия в света!
4
11
 
0
 
! Отговори
PR преди 8 години
еврейските мачовци от холивуд нали знаете че преди да станат звездолини колко ауспуха и трбопровода трябва да продухат. особено па тея дето от малки са известни като лео. та приказката ми беше че и двамата с бат си жоржо клуни си сакат мъжко а шаврантиите са за параван. а жоржо освен че не го влече женското май е и стерилен. има неща които всичките пари на света не могат да ти купят...
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Просто е поредната звезда, която не може да порасне, сигурно ще си стои ерген до 50 и кусур, като Джордж Клуни. Иначе е страхотен актьор.
2
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе да,то за всеки самотен актьор това е първата версия ,че е гей,не ми се вярва,той мина целия моден бранш,пък да е гей,някак не се връзва,според мен просто не иска да се обвързва сериозно,или е доста взискателен,или и двете.Страх го е,че ще му дръпнат кинтите разни празноглавки.
1
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аз от колко години ви разправям че си пада по мъже сега ще ми повярвате ли?