Милена Славова: Пазя втория си паспорт като резервен!

Изживях разочарованията си, сподели пънк певицата
5 яну 2016 13:00, Петя Славова
34
Милена Славова: Пазя втория си паспорт като резервен!
Снимка: архив, Булфото

Имах шест мъже в живота ми с главно М, разказа рокаджийката Милена Славова и показа снимка на един от тях, с когото продължават да са много добри приятели. Сега й оправя колата, защото с това се занимава.

Милена разказа за живота си в Лондон. Отива с надежда, но се оказва, че никой не я е чакал с отворени обятия. 

Там среща българският актьор Георги Стайков, който има снимки по агенции, но се налага да работи и като сервитьор. Милена си казва: "Тук нещата не са никакъв рокендрол", защото всички актьори, певци и музиканти работят нещо друго през деня и се надяват вечер да имат участие. Това е първият бич, който получава. 

Има и хубави моменти. Запознава се в метъл магазин с Джон – чистокръвен индианец. Кани го на партита с българи, където той пее индиански песни.

"Извживявах неведнъж разочарованията си", сподели тя пред bTV. Сред едни от най-големите е времето по изборите, когато след всеки обществен вот очаква да се случи промяната в България.

"Като нищо не се случи, благодарих на Господ, че имам два паспорта и си пазя втория като резервен", допълни тя.

Изпълнителката на "Неъм нерви" и "Хахаха" сподели, че има носталгия и по времето преди 89-а година, заради хората, които са се събирали тогава на Кравай. Не пропусна да спомене как са ги гонили органите на реда. Имало един милиционер, който я карал да се реши, защото не можела така рошава да се разхожда из НДК. По-късно този човек й поискал автограф на неин концерт.

Заминавайки във Великобритания, живее първите три години без да се прибира в родината си. Среща и Робърт – първият й съпруг. Носталгията, обаче я обзема, но Робърт отказал да живее в България. Развежда се, но се опитва да живее между Лондон и София. Откакто има дете – 7 години, живее много повече тук, отколкото във Великобритания.

Милена си спомни, че след като се разболява от хашимото, теглото й се променило. Все пак тя е убедена, че е много по-важно какъв е човек отвътре. А тя е убедена, че лудото момиче продължава да живее в нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: Милена Славова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
4
 
! Отговори
Dido преди 8 години
Ама тя верно ли си е мислела че там ще я чака някой? Там те чакат ако си квалифициран в нещо, тя нито е певица нито музикантка нито шоуменка нито нищо, не разбирам за какво се е борила там?
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Милена беше и е детето на българския рок. Аз лично не мога да кажа друго, освен, че я обичам. За никой друг български артист не мога да кажа същото и да го харесам така безрезервно. Понеже съм жена на нейната възраст и ние идваме от едно друго време, когато нямаше чалга и не се мислеше само за пари (и ние знаем какво означава всичко това), просто искам да я поздравя и да й кажа, че искам да я виждам по-често и на екран, и на концерти...
25
5
 
2
 
! Отговори
Hukg преди 8 години
Milena...durta svinya...za chorba ne stavash dori! Begay v Ingliziya..da miesh chinii...kato posestrimite ti....bezdarnitci!
24
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а какво гадже беше през 1988 - ***!!!не можете да повярвате!!
23
9
 
14
 
! Отговори
Кузма Кузмич преди 8 години
Те, на Запад ,само бездарниците от България чакаха...Защото си нямат техни....
22
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
мнозина си мислихме, че нещата ще се променят, тя бе млада, бе нормално и човешко, какво плюете, все едно винаги сте знаели накъде да вървите, сигурно и сега знаете...
21
2
 
21
 
! Отговори
bros преди 8 години
Ега ти злобните гейове тъдява...
20
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мамината тя! Какво ли си е мислила тази ......,когато рипаха,скачаха и беснееха из София?Някои от Хайдуккостовата чета отдавна се оправиха и са на светлинни години от скачащите. Хайде Милечне пак да скачаме!
19
6
 
32
 
! Отговори
Натали преди 8 години
И аз пазих моя български паспорт точно 18 години. Никога не ми послужи, но всеки 5 години преди да изтече срока отивах в Б-г и го подновявах почти винаги с бърза поръчка. Последния път се случи така че влезнах в България след 6 години. Надутата полицайка зад малкото мръсно прозорче ми каза да платя глоба. Случайно в себе си имах пликче за подаръци. Поставих паспорта в него и и го подарих. Да имаш връзка с България означава да даваш пари на вятъра.Българската държава е един гладен и *** крадец.
18
5
 
28
 
! Отговори
Ина преди 8 години
"Много въжета дърпат кокала,големи надежди от ниско ниво,всичко това е част от машината,гадна машина и то за месо!"Единствената рок кралица в БГ! За съжаление болшинството които коментират нямат идея за какво става въпрос. Прочетете текстовете й, повечето са писани през 80те и са пророчески актуални. Обратната страна на "Тигре, тигре".
17
0
 
17
 
! Отговори
иво преди 8 години
ами може би някъде трябваше да се посочи, че статията е написана на база репортаж, излъчен в предаването на bTV "Преди обед" по-рано днес. Изключително неколегиално!
16
1
 
12
 
! Отговори
скачай преди 8 години
"Предпочитам да скачам по площадите и да говоря каквото си искам" - това е хубаво, но после да не идеш и ти в Англия и да кажеш - "Пичове, оправяйте се".
15
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ето и Георги Стайков там - сервитьор... Защо бе хора, тук специално вие щяхте да имате работа. Или... знае ли човек!
14
7
 
6
 
! Отговори
xph преди 8 години
За това сме на това дередже, защото за масата тук е по-лесно да се скрият или избягат... а не да се борят, вижте самоз а какво става дума, още няма събрани подписи за референдума... спящи роби
13
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
страхотна е Милена, обичам я от едно време, да е жива и здрава!
12
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предпочитам да скачам по площадите и да говоря каквото си искам, отколкото да манифестирам и да скандирам някакви тъпотии и лицемерно да хваля неграмотен диктатор от сорта на живков
11
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Милена, важното е да следваш мечтите си
10
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Милена, ти си истински БОРЕЦ. От страни всичко е лесно. Тези писатели тук не знаят какво е оттатък.
9
8
 
11
 
! Отговори
Кочо Паламарков преди 8 години
А жълтата книжка?
8
5
 
16
 
! Отговори
черен метъл преди 8 години
"Много отдавна не е нито пънк, нито певица." - точно. Още повече певица, която записва с чалга изпълнители и излиза на една сцена с Азис (преди години във Враца). Но такава е съдбата на повечето български изпълнители - превръщат се в нещото срещу, което се бунтуват. Уикеда свириха на победата на ГЕРБ, Васко пееше по концерти на СДС, а Васко и Кирил вместо да прокарват нова музика, прокарват закони, които да им наливат готови пари в джобовете. Купувам си дискове, ходя по концерт, но не благодаря.