Децата на звездите: Блу Айви, Мемфис, Пума, Марс...

Знаменитостите кръщават децата си по най-странни начини
6 яну 2016 20:21,
4
Децата на звездите: Блу Айви, Мемфис, Пума, Марс...
Снимка: bgonair.bg

Изборът на име за вашето бебе е трудна задача. Често родителите правят класически избор, понякога избират имена на своите идоли и хора, друг път се спират на напълно уникални имена. Последното важи с пълна сила за звездите.

Най-обсъжданото "звездно" бебе е дъщеричката на Бионсе и Джей-Зи. Тя получи поредното странно име в света на богатите и известните - Блу Айви Картър. "Blue Ivy" – като "син бръшлян" на английски.

Началото на манията по странните начини за кръщаване на известните бебета обаче поставя Боно от U2. Неговата дъщеря се казва Мемфис Ийв - вечер в Мемфис. 21-годишната дама вече се изявява като актриса, но по разбираеми причини, предпочита да я изписват само "Ийв Хюсън".

Всички знаят, че трите деца на покойния Джако също носят нестандартни имена. Синовете му се казват Принс Майкъл Джоузеф Джексън-младши и Принс Майкъл Джексън Втори, по прякор "Одеалцето" (Blanket).

Дъщерята с убийствените очи пък също е от първите звездни хлапета, кръстени на географски понятия - нейното име е Парис.

Децата на Ерика Баду се казват Севън, Пума и Марс. Синовете на Ан Хечи, родени през 2002 и 2009, се казват Омир и Атлас. А децата на Дейвид и Виктория Бекъм са Ромео, Бруклин, Круз и малката Харпър.

Дестри е дъщеря на режисьора Стивън Спилбърг, Епъл - на актрисата Гуинет Полтроу и музиканта Крис Мартин. Фучсия се казва дъщеря на музиканта Стинг, Маркиз – син на рапъра 50 Cent, Сури е дъщеря на актьорите Том Круз и Кейти Холмс.

Всичко това ни води до заключението, че надпреварата на знаменитостите да кръщават своите отрочета по възможно най-странни начини няма скоро да отшуми. Особено актуални са флоралните и географските мотиви, като "синьото бръшлянче" и новороденият "американски щат" са само малка част от гръмките примери.

И ако всички тези деца тръгнат по стъпките на родителите си, само си представете с какви имена ще се напълнят надписите на холивудските филми след 20-ина години!

Вижте повече във видеото на предаването "ДНЕС" по Bulgaria ON AIR:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
Чук-чук,Еротка,Гери-Мъдурел,Килъри също вършат работа.
1
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
тук има бебе Бойко