Финес по френски със "сойката" Дженифър Лорънс

Звездата става все по-стилна с времето. Вижте я!
8
Финес по френски със "сойката" Дженифър Лорънс
Снимка: Elle

Наскоро Дженифър Лорънс се оплака пред списание Vogue, че е необвързана и самотна, но определено тя е обичана не само от своите фенове, но и от филмовите продуценти.

А и от шефовете в модната индустрия. Американската актриса и носителка на "Оскар" наскоро беше обявена за най-значимата филмова звезда от своето поколение.

Освен това списание Forbes обяви мис Лорънс и за най-добре платената актриса в света. Само за последната година 25-годишната блондинка е спечелила над 50 милиона долара. Този месец Дженифър позира за корицата на Elle, Франция, облечена в елегантни тоалети на Dior - марката, на която тя е рекламно лице.

Сесията е дело на модния фотограф Жан-Батист Мондино.

В началото на кариерата си актрисата изглеждаше по-небрежна и смела по момичешки, но с течение на времето външния ѝ вид става все по-изискан. Напоследък тя носи по-нежен, естествен грим, прическата на едри букли ѝ придава един по-замечтан вид, а ефирните ѝ рокли и тоалети я превръщат в пример за елегантност и класа.
Разбира се, зад всичко това личи френската намеса с подпис Dior.

Вижте снимките от последната фотосесия на звездата в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Красавица не е, и никога няма да бъде. Тя е една безцеремонна, откровена и малко наивна американска про.стачка, но истината е, че има вроден талант и камерата я обича. Във всеки случай не е за корици на списания, защото има нещо мъжко в нея. Това не е олицетворение на истинската жена
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като визия е доста безлична,да си кажем истината,но иначе като поведение е доста луда и това я прави доста интересна,за разлика от повечето скучновати актриси в Холивуд.Като актриса е доста добра също така.
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако се появи пред вас наживо без да е нагласена като за пресконференция може и да я подминете без да я познаете ....
4
2
 
12
 
! Отговори
мнение преди 8 години
Вие по-долу дето сте се изказали, ако се появи пред вас Дженифър Лорънс, ще омекнете и ще си глътнете граматиката, ще се върнете в първи клас!!!
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
що бе, котенце си е
2
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много става за фъкфейс...
1
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
горе долу става за веднъж