Бионсе ще пее на финала на Супербоул

Звездата ще прави компания на "Колдплей"
8 яну 2016 14:44, Петя Славова
4
 Бионсе ще пее на финала на Супербоул
Снимка: архив, Reuters
Бионсе ще пее в почивката между полувремената на Супербоул на 7 февруари в Санта Клара, Калифорния, съобщи Асошиейтед прес.
 
Миналия месец британската група "Колдплей" също обяви, че ще пее в паузата, пише БТА.
 
Бионсе беше хедлайнер на шоуто на Супербоул през 2013 г. Тогава към нея се присъединиха колежките й от "Дестинис чайлд" Кели Роуланд и Мишел Уилямс.
 
Колдплей записаха песен с Бионсе за новия си албум "A Head Full of Dreams". Кейти Пери, която пя в паузата на финала на първенството по американски футбол миналата година, привлече най-много зрители в историята на шоуто - 118 милиона.
 
Шоуто в почивката между полувремената на Супербоул е най-гледаното предаване в САЩ, като обикновено има над 100 милиона зрители. В него са участвали звезди като Мадона и Принс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
доКрас преди 8 години
Не са свършили щатските звезди, но:1. Бионце е щатна държавна певачка.2. Кание Уест е музикален инвалид и ***.
2
1
 
0
 
! Отговори
Краси преди 8 години
Свършиха ли музикалните звезди в САЩ, че Бионсе отново ще се появи на Супербоул? Примерно Риана би се справила добре и сама има 10-15 световни хита. Кание Уест е огромна звезда зад океана и също би направил шоу достойно за Супербоул. Тейлър Суифт последните 5 години е на върха, продаде милиони копия от последния си албум - щеше да е попадение в десетката. Макар и не толкова актуална - Лейди Гага също можеше да е точен избор. Колдплей са добри, но защо пак Б.?
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Nqma da pee-Samo 6te si OTBARQ USTATA kakto napravi Nacionalniq Himn-2013 na Obama-posle se opravda, 4e pqla na Playback poneje bila Perfectsionist.Fal6ivi Prehvaleni "Pevici"-Amerikanska 4alga.