Българи към Шерцингер: Ставай да правиш мекици!

Препоръчват на нашия Гришо да смени дограмата си в Хасково
Обновена: 11 яну 2016 15:48 | 11 яну 2016 13:44, Александър Попов
71
Българи към Шерцингер: Ставай да правиш мекици!
Снимка: Facebook

Една разголена снимка от леглото на Никол Шерцингер във Facebook провокира стотици българи да се активизират на страницата на певицата. На нея тя е гушнала мече, но за знаещия всичко нашенец тези не минават и мечето си има име - Григор Димитров.

На път сме отново да се прочуем с култови пожелания, сравнения и коментари, някои от които граничат с простащината. Всъщност повечето.

Още по темата

Ако Никол се зачете по-сериозно, пък и ако знаеше българския, ще разбере много неща за собствената си анатомия, за които едва ли и тя е подозирала.

Усмивката и блясъкът на певицата не са от някакъв щастлив момент или поради факта, че се е събудила с настроение. Всяка жена би ставала така, стига да е мачкала чаршафите с българин, гласи един от патриотичните постове.

Темата за хасковската булка е обединила нашенците и те не пропускат да дават съвети как да я посрещнем на родна територия. Всъщност подобна активност имаше и към Маша Шарапова, но рускяната така и не дойде в Хасково.

Постъпила е молба до кмета на Хасково за саниране на блока, за да не се излагаме пред Никол, информира запознат българин. Друг е още по-директен и се обръща към родната тенис звезда: "Гриша, прати някой лев в Хасково да смените дограмата и я прибирай".

Явно за българина най-важно е да се смени дограмата, когато ще си води булка у дома.

Е, има и кулинарни съвети а.к.а. заповеди от сорта на: "Ставай да правиш мекици!". Със сигурност Никол трябва да разгърне настолната книга на всеки кулинар "101 БГ рецепти", тъй като рецептата едва ли я има в наръчника на Гордън Рамзи.

"Момчето е на 20, пл... известни, талантлив е, милионер е. Говори на развален български, ама дреме ти на... Светът се глобализира. Много хубаво е момичето", констатира друг нашенец.

Въпросът на някакъв чужденец: "Nicole, single again?", само отприщва родните коментатори, които гадаят колко надолу в невидимата част на кадъра е Григор.

Разбира се, и под поста на Никол сме разделени като нация. Изобилстват забележки колко сме прости и показваме Ганьовската природа, как не уважаваме чуждото щастие.

"Бай Ганьо не пропуска да се изложи и да демонстрира "европейската си култура" с подобни коментари, на мен лично не ми е забавно", пише фенка на двойката.

"До всички моралисти. Не се обиждайте ама за мен това си е изпускане на парата. Не мисля, че е лошо човек да се засмее... Мислите ли, че на тая кака и пука какво пиете? Тя така си вдига рейтинга, защото се говори за нещо, няма лоша реклама", смята друга потребителка.

"Навъдиха се интелектуалци, ей. Я по-добре си избършете дупенцата, вместо да говорите кой е простак и кой - не. Това е ши.... снимка, не е станала война. Относно Гришо - удри, куме, ако не на тенис, поне най-добре играеш с...", контрира друг нашенец.

Естествено, голямата част от мненията са на леко префасонирана тема "Младо яре стара върба лющеше", визирайки разликата в годините в полза на певицата.

Те няма как да бъдат преразказани, тъй като ще изгубят своя колорит, но все пак ще завършим с констатацията, че българският флаг ще се вее на задната фронтова линия на американска звезда. Руската вече е история...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПРOCТАЦИ!!!
48
1
 
1
 
! Отговори
рус преди 8 години
За кво и е да прави мекици тя си цели две
47
0
 
6
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Боли го ракетата хасковлията за вас и за дограмата ви. Човека си живее в Монако и там си води булката. Да не мислите че ще ви я доведе в хасково в блока? Та да види момата кви сте селинджъри обли? Не, няма как да стане. А и в Монако е по голяма гъзaрия.
46
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още ли се чудите.,защо Григор не се прибира в Бг ?!?!))))))))
45
8
 
13
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Гриша, прати някой лев в Хасково да смените дограмата и я прибирай
44
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Toy BoyКакви песни да си продава бе пич ? Тя тая няма собствена песен май , ами беше в група пуси кет долс , или нещо такова а и те имаха само една песничка . Тая е нещо като Лана , водят я ДИВА в сащ , каквото и да означава това ...
43
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оле коментари , оле чудо "дърта била, изтървала последния влак, нямала ли да си намери мъж и деца ми се занимавала с Гришо" и прочие глупости.Оставете хората да си живеят живота и да са щастливи. Никъде не пише ,че мъжа трябв ада е по-голям от жена си.Не е задължително всеки да има деца (+ако реши до 45-50 има още много много време).Мацката е много яка, Гришо има вкус за красиви жени! да са живи и здрави!
42
6
 
8
 
! Отговори
до Boby преди 8 години
То повечето коментари по-долу чупят ***. Явно нормалните хора в тази държава не са много. Ама важното е да си покажем магарията и да викаме "***, ***". Па като сте толкова отворени що не и се пуснете вие на Шерцингер, да видим дали ще ви огрее.
41
4
 
6
 
! Отговори
666 преди 8 години
И пишещите тези кометари и автора на "статията" - дребни хора с прекалено много свободно време и нисък интелект
40
4
 
3
 
! Отговори
Komunist преди 8 години
До Анонимен 8До 2 - няма го бай ти Тошо вече, а можете и вие, дето милеете за неговото време да го последвате. И без това обществото полза от търтеи няма...Pcelicke Maya-kato izvezdas kuceto se oglezdai..., ce viz-ti kakvi trudovi zlopoluki stavat v posledno vreme izmezdu naznacenite za pcelicki...
39
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българската простащина едва ли надминава тази на дамата от снимката, но поне е от сърце. Тази освен че прилича силно на родните ни по фолк звезди, игурно и не блести с кой знае какъв интелект...
38
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕ НЕ ПРОСТО Е ЛИГЛА, ЕДНА БОГАТА ЛИГЛА, И НЕ ВИЖДАМ КАКВО ТОЛКОВА СЕ СПРЯГАТ СУПЕРЛАТИВИ ЗА ЕДНА СИЛИКОНОВА ***.........
37
3
 
11
 
! Отговори
Toy Boy преди 8 години
Да ви светна - водят Григорчо не като boyfriend, a като toy boy.Пуснете думичките в Гугъл и ще се уверите. Не се искат големи познания по английски забуквалния превод. Оттук е и мечето.Иначе каката или е болна или си прави реклама към по-младите или тинейджърите за да си продава песните.Като пък говорим за култура някой може ли да ми даде превода на името на групата където е пяла.
36
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
убаа работа, ама каква? българскапредставям си с какво възмущение ги е превеждала в гугъл транслейт
35
0
 
0
 
! Отговори
do 30 преди 8 години
Затова ли си влязъл в новината?
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ако четяхме повече книги,вместо фейсбук,щеше да е по-добре.
33
12
 
15
 
! Отговори
Бягай и се спасявай преди 8 години
Никол бягай моето момиче далеч от България че ще съжаляваш!!В чужбина като чуя българска реч и след 5 секунди ставам невидим.
32
6
 
9
 
! Отговори
кактус преди 8 години
За пореден път си показваме простотията пред света. Жалко!
31
3
 
5
 
! Отговори
съвсем точно преди 8 години
До Един Българининаче ще се питаме защо ни сравняват по манталитет и разлика в циЛИВИлизациите, като тези вилнеещи из Германия
30
2
 
6
 
! Отговори
Де Кодиран преди 8 години
Какво означава декодирано "да прави мекици"? Някакъв намек за секс ли? Или някаква хасковска перверзия?