Българи към Шерцингер: Ставай да правиш мекици!

Препоръчват на нашия Гришо да смени дограмата си в Хасково
Обновена: 11 яну 2016 15:48 | 11 яну 2016 13:44, Александър Попов
71
Българи към Шерцингер: Ставай да правиш мекици!
Снимка: Facebook

Една разголена снимка от леглото на Никол Шерцингер във Facebook провокира стотици българи да се активизират на страницата на певицата. На нея тя е гушнала мече, но за знаещия всичко нашенец тези не минават и мечето си има име - Григор Димитров.

На път сме отново да се прочуем с култови пожелания, сравнения и коментари, някои от които граничат с простащината. Всъщност повечето.

Още по темата

Ако Никол се зачете по-сериозно, пък и ако знаеше българския, ще разбере много неща за собствената си анатомия, за които едва ли и тя е подозирала.

Усмивката и блясъкът на певицата не са от някакъв щастлив момент или поради факта, че се е събудила с настроение. Всяка жена би ставала така, стига да е мачкала чаршафите с българин, гласи един от патриотичните постове.

Темата за хасковската булка е обединила нашенците и те не пропускат да дават съвети как да я посрещнем на родна територия. Всъщност подобна активност имаше и към Маша Шарапова, но рускяната така и не дойде в Хасково.

Постъпила е молба до кмета на Хасково за саниране на блока, за да не се излагаме пред Никол, информира запознат българин. Друг е още по-директен и се обръща към родната тенис звезда: "Гриша, прати някой лев в Хасково да смените дограмата и я прибирай".

Явно за българина най-важно е да се смени дограмата, когато ще си води булка у дома.

Е, има и кулинарни съвети а.к.а. заповеди от сорта на: "Ставай да правиш мекици!". Със сигурност Никол трябва да разгърне настолната книга на всеки кулинар "101 БГ рецепти", тъй като рецептата едва ли я има в наръчника на Гордън Рамзи.

"Момчето е на 20, пл... известни, талантлив е, милионер е. Говори на развален български, ама дреме ти на... Светът се глобализира. Много хубаво е момичето", констатира друг нашенец.

Въпросът на някакъв чужденец: "Nicole, single again?", само отприщва родните коментатори, които гадаят колко надолу в невидимата част на кадъра е Григор.

Разбира се, и под поста на Никол сме разделени като нация. Изобилстват забележки колко сме прости и показваме Ганьовската природа, как не уважаваме чуждото щастие.

"Бай Ганьо не пропуска да се изложи и да демонстрира "европейската си култура" с подобни коментари, на мен лично не ми е забавно", пише фенка на двойката.

"До всички моралисти. Не се обиждайте ама за мен това си е изпускане на парата. Не мисля, че е лошо човек да се засмее... Мислите ли, че на тая кака и пука какво пиете? Тя така си вдига рейтинга, защото се говори за нещо, няма лоша реклама", смята друга потребителка.

"Навъдиха се интелектуалци, ей. Я по-добре си избършете дупенцата, вместо да говорите кой е простак и кой - не. Това е ши.... снимка, не е станала война. Относно Гришо - удри, куме, ако не на тенис, поне най-добре играеш с...", контрира друг нашенец.

Естествено, голямата част от мненията са на леко префасонирана тема "Младо яре стара върба лющеше", визирайки разликата в годините в полза на певицата.

Те няма как да бъдат преразказани, тъй като ще изгубят своя колорит, но все пак ще завършим с констатацията, че българският флаг ще се вее на задната фронтова линия на американска звезда. Руската вече е история...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
8
 
6
 
! Отговори
999 преди 8 години
Тази красавица ще съжалява че врътна любов с нашия *** от село България!Никол ще разбере че *** е *** по природа,алчен и завистлив.
28
2
 
7
 
! Отговори
Един Българин преди 8 години
Гришо ако превежда, ще внася творчество и няма да и превежда простотиите. В крайна сметка вари го, печи го Българин е и знае, че трябва да се поддържаме :).До разбирачите, на които не им харесва: Ами намерете си вие такава булка. Какво лошо има за млад мъж игра с отракана кака? А и тази си я бива изглежда. Няма да се жени за нея най-вероятно. А каката била казала, че иска деца - е с такъв як мъж като нашия може да ги поотложи. За разлика от България там проблеми с демографията няма.
27
2
 
0
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 8 години
Ne me vulnuva lichniyat mu jivot,no mi stana smeshno da si bil podnovil dogramata v Haskovo)).Toi choveka e zabravil kak beshei na bulgarskiiii ash shum Grigorou ot Angliya,tova bulgarski zabravil malko,becouse malko suim patriot yeee..tova e drazneshtoto
26
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
5 пари не давам нито за Гришо, нито за каките му!
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен #26"Давай Гришо! Кой каквото иска да си приказва , но всички нормални мъже в БГ ти завиждат.Друг е въпроса , че нормалните вече сме малко.Повечето обърнаха резбата и искат да са политици или магистрати, или в краен случай-милиционери"Какво е нормалното в това да завиждаш не знам. Евелата на вас "нормалните" завистници. Че сте малко. Пък дали сме обърнали резбата си е лично наша работа. Според теб всеки, които не завижда е обърнал резбата.
24
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе то Гришата ако се представя добрее, кака му никол освен да му бърка мекици и мед ще му поднася!
23
3
 
37
 
! Отговори
Нещо куца преди 8 години
Като цяло тази т. нар. връзка доста куца и е нелепа. Откровено не разбирам Никол, безспорно много красива жена, но съм чела материали, в които се твърди, че се е разделила с Хамилтън, защото той още не искал деца и семейство, а тя настоявала за това. Двамата имат 7 г. разлика, като Люис е на 30. Честно, като си жена на 37 г. и държиш вече да създаваш семейство нашият 24-годишен льольо ли ще ти го осигури?! За мен това е извън всякаква логика? Гришо си е кифльо и за него добре дошло да се наиграе
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фейсбук има повече негативи от позитиви, тази снимка е излишна, какво иска да покаже момичето на света с това Меченце..., има хора които полудяват да се направят на интересни във фейсбук, други пък после ги е яд, и се чудат, как да са "капака на тенджерата"....и в крайна сметка, всичко това е излишно.
21
2
 
8
 
! Отговори
Ники преди 8 години
Това ли е водещата новина в dnes.bg?
20
2
 
17
 
! Отговори
Гошо преди 8 години
Арна булка, дако че е дрта.
19
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ок, просташки коментари...Ама тая снимка за някъв голям интелект ли говори?В смисъл...каквото повикало, такова се обадило, нали?
18
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз предлагам да покани на гости Бат Минко и Пътъра от Харманли...
17
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей ама не може така щом тая кльощава жертва на пластичната хирургия си е качила снимката във тоя сатанинскив сайт сички сте длъжни да и се кланяте и да биете чело у земята.
16
8
 
22
 
! Отговори
Свирко Лета преди 8 години
Прилича ми на фолк певачка
15
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Простотия.
14
0
 
22
 
! Отговори
до 8 преди 8 години
Прав си обществото има нужда от чалга, рекет, наркопласьори, мутри, безработни манга.ли телефонни измамници и работещи мизерници за по 250 евро на месец скъпи горива неконкурентно производство келяви демократи и прочие ето от туй има нужда обществото за туй пък имате банани на коледа. ***.
13
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
BAI GRISHO PRIBABA NIKOLINKA.
12
1
 
22
 
! Отговори
До 4 преди 8 години
А.к.а. на български няма, ама откъде да го знаят това горките журналисти и го пъхат без да се замислят в текст на български. Какво беше казал Паисий Хилендарски? О, неразумни и .....
11
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Представям си как си лежат двамата и тя го моли да й превежда коментарите :) Би било уникална гледка...
10
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като българската простотия и селяния няма никъде.После, искаме да живеем добре, да ни приемат като равни по света, да си избираме честни политици, да имаме честни и некорумпирани магистрати и т.н.Генът ни е такъв- сбъркан, селски и ***.