Бранджелина искат още едно дете. Осиновяват седмо!

Новото попълнение - Алуи Шун от Камбоджа
12 яну 2016 16:52,
9
Бранджелина искат още едно дете. Осиновяват седмо!
Снимка: Архив Reuters

Холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит са в процес на осиновяване на още едно дете - момченце от Камбоджа, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на публикация на сайта "Радар онлайн".

Звездната двойка има три осиновени и три биологични деца, припомня изданието.

Най-новото попълнение в семейството ще бъде момченце от Камбоджа на име Алуи Шун - едно от 13-те деца на бедно семейство от провинция Сием Реап, с което Анджелина Джоли се е запознала, докато е била в страната за снимките на новия си режисьорски проект "First They Killed My Father".

Според публикацията 40-годишната Джоли за първи път се е срещнала с бъдещото си седмо отроче, след като дъщерите й Шайло и Захара са се сближили със семейство Шун по време на пребиваването си в Камбоджа.

Трогната от съдбата на бедната многодетна фамилия, Анджелина Джоли е обещала финансова подкрепа от над 1 милион долара и е предложила да осинови малкия Алуи.

"Радар онлайн" цитира една от по-големите сестри на малчугана, 16-годишната Лейда. Момичето разказва как се е запознало и сближило с дъщерите на Джоли и Пит Шайло и Захара, а покрай тях и с прочутите им родители, които са много добри към семейството й и им помагат финансово.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Помислете си как някой печели Джакпот по малко по-различен начин "Анджелина Джоли е обещала финансова подкрепа от над 1 милион долара и е предложила да осинови малкия Алуи."
3
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като могат, защо да не се погрижат за още едно дете?Селски коментари винаги ще има, ама и тези същите дали някого са помислили за някой друг, освен за себе си?
2
15
 
6
 
! Отговори
men преди 8 години
да си вземат и некое от децата бежанци в швеция на по 14 години с брада до кръста и гъста козина на гърдите ходещи на училище с малки 13 годишни девствени руси шведки...
1
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Взех да се съмнявам че въртят оргии тез , от болни глави всичко се очаква