Рупърт Мърдок и Джери Хол – сгодени

Супермоделът бе дългогодишна спътница на Мик Джагър
12 яну 2016 11:52,
8
Рупърт Мърдок и Джери Хол – сгодени
Снимка: Reuters

Австралийският медиен магнат Рупърт Мърдок и бившият супермодел Джери Хол, дългогодишна спътница и майка на четири от седемте деца на фронтмена на "Ролинг стоунс" Мик Джагър, обявиха годежа си, съобщават световните агенции.

84-годишният Мърдок е женен три пъти. Последната му венчавка беше с американската бизнесдама от китайски произход Уенди Дън. Бракът им беше разтрогнат през 2013 година.

Въпреки че 59-годишната Джери Хол живя с Джагър 22 години, проведената от тях брачна церемония на остров Бали през 1990 година беше обявена във Великобритания за незаконна, припомнят агенциите.

За връзката Мърдок-Хол се заговори през лятото на миналата година. Говорителят на Мърдок казва, че и двамата "са във възторг от бъдещата сватба и предвкусват удоволствието на съвместното си бъдеще".

Мърдок, който се оттегля от оперативното ръководство на медийната си империя, и Хол се появиха заедно публично през октомври на световното първенство по ръгби.

Вижте още във видеото на Bulgaria ON AIR:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И двамата са куковци.Това е положението Минкееее!От скука и бол пари вече се чудят какво да правят.Дъртофелници като мен?То от тук на татък женидба.Какъв е смисала маикаму стара????
3
2
 
6
 
! Отговори
Алов преди 8 години
След като Волен се ожени нищо не ме учудва.
2
0
 
8
 
! Отговори
Иванов преди 8 години
За парите няма граници !!! И за либовта също.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смятай ......... не мога да реша каой е по-плашещ...май тя....