8 звезди с хомосексуални родители

Де Ниро е сред известните, израснали в гей среди
14 яну 2016 21:49, Теодора Драгоева
39
8 звезди с хомосексуални родители
Снимка: Reuters

Сексуалната ориентация от край време е била табу. Изглежда, че съвременната цивилизация е в състояние да направи важен напредък, не само в света на технологиите и медицината, но и по отношение на проблемите на хомосексуалните общества, които са все по-приемани.

Тези промени стават бавно, но пък известните личности помагат на този процес. Много звезди са споделяли публично, че са израснали с родители, които са хомо или бисексуални.

Тоест, това са знаменитости които имат гей майка или баща, без задължително това да е повлияло на тяхната сексуална ориентация.

Такъв е Робърт де Ниро. Той е един от най-талантливите актьори в историята на Холивуд, но вероятно не знаете, че неговият баща е бил гей.

Той е бил абстрактен художник-импресионист, който не е бил признат през цялата си кариера. Той се развежда с жена си през 1946 г. и цял живот се е борил с това, че е хомосексуалист, тъй като това не е било приемливо тогава.

Кои други звезди са имали гей родители вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: гейРобърт де Ниро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
4
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Цитатите които съм представил са ф***кт0логически и съдържат изказвания на самите музиканти. Самите те признават по един или друг начин, че са оръдие на дявола и врагове на Христос и християнството. Време е хората да се замислят за това и да разберат че злото и доброто в абсолютен смисъл съществуват и да се обърнат към Всевишния и към Господа Иисуса Христа. Светото Писание казва: "Вечен живот е това да познават Тебе единствения истински Бог и Иисуса Христа когото Ти си пратил"
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До КоринЗаключенията, които тук натрапваш са глупости. Напомняш на полит-агитаторите от едно време. Сега повече те бива за нещо като имам.Разбери, музиката не е за теб. Не се занимавай с талантливите хора, признанието им от обществото се изразява с други показатели.
25
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мария Путина има би сексуален Баща
24
5
 
8
 
! Отговори
Корин преди 8 години
До Хау от резерватаНаистина е така, забъркването в сатанизъм/тайни общества или окултизъм/магьосничество е силно свързано с извращаване на естествената сексуалност у човека. Това е така защото демоните/нечистите духове сами по себе си са крайно нечисти и извратени и те предават на хората които общуват или са свързани с тях по някакъв начин своите наклонности.
23
6
 
4
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Той обяснява че музиката ще бъде използвана да събере хората още по близо до девите (демоните) които ще оказват влияние върху публиката на концертите чрез която те са призовани."Мисля че картинката е ясна.
22
8
 
4
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Кирил Скот известен композитор и студент на сатанистката религия теософия на блаватска пише че две от книгите му са написани по вдъхновение от теософски дух водач (демон). От разговори с този демон, той научава че нечистия дух има специален интерес към "еволюцията" на западната музика. Скот е убеден че демоните които нарича "велики посветени" имат големи и внушителни планове за музиката в бъдеще.
21
7
 
4
 
! Отговори
Корин преди 8 години
В интервю със списание Ролинг Стоунс, Дейвид Кросби от групата "Кросби, Стилс и Наш" говори срещу християнството като казва - "Аз съобразих че единствения начин е като ударим техните деца ... Като казвам това нямам предвид отвличане. Говоря за промяна на тяхната ценностна система която ще ги отстрани от света на техните родители (християни) много ефективно"
20
8
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Браян Уилсън от Бич Бойс - "Ние извършваме вещерство, опитваме се да направим вещерска музика"Кати Пери в интервю - "Продадох душата си на дявола". Интервю с Лил Уейн, Джей Зи, Бионсе, Дензъл Уошингтън Февруари 2012г - "Луцифер е бил най-красивият ангел и той е бил също ангел на музиката, така че няма начин да бъдеш известен музикант и да не получиш сила от луцифер. Искаш да пробиеш в музикалната индустрия? Аз ще ти кажа кой ще ти даде сила"
19
8
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Ози Озбърн Февруари 1978г - "Наистина ми се иска да знам защо съм извършил някои от нещата които съм правил през годините. Не знам дали съм медиум за някой външен източник. Каквото и да е, честно, надявам се да не е това което си мисля - сатаната"Чич Марин - "Ние направихме 6 записа, после 6 филма. Сега трябва да направим 6 от нещо друго за да получим 666 (числото на Антихриста) и тогава нашият господар сатаната ще се върне"
18
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ленин също е осъден за содомия ФАКТ
17
7
 
4
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Групата Суисайдъл Тенденсис в песента "Обладан" - "Аз съм затворник на демон ... Той стои с мен където и да ида. Не мога да се изтръгна от хватката му. Това трябва да е наказанието ми задето си продадох душата!"Групата Венъм/Отрова разкриват истинската причина за тяхната музика като пеят - "Ние не сме тук да те забавляваме ... Аз проповядвам пътищата на сатаната"
16
6
 
4
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Мениджъра на Игълс известни с песента "Хотел Калифорния" която всъщност е за църквата на сатаната, Лари Солтър в Уако Трибюн Хералд 28 Февруари 1982г че Игълс са замесени с църквата на сатаната.Групата Ей Си Ди Си в песента "Камбаните на Ада" - "Взех моята камбана. Ще те отнеса в Ада. Ще те хвана, сатаната ще те хване"
15
6
 
3
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Меноар в песента "Моста на Смъртта" - "Тъмни господарю аз те призовавам. Изисквам свещеното право да горя в Ада ... Вземи моята похотлива душа, пий моята кръв както аз пия твоята. луцифер е цар, славете сатаната"Групата Морбид Ейнджъл в песента "Отмъщетието е Мое" - "Аз станах меча на сатаната ... горя с омраза ... да отърва света от Назарянина" (Това е Господа Иисуса Христа наричан - Назарянина или Назорей)
14
7
 
4
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Рок групата Слейър когато пеят за тях - "Войни от вратите на Ада ... в господаря сатаната ние вярваме"Слейър в песента "Ада (ви) очаква" - "Иисус знае, че вашите души не могат да бъдат спасени. Разпъни така нареченият Господ. Той скоро ще падне пред мен. Вашите души са прокълнати. Вашият Бог падна като роб пред мен, Ада вечно чака"
13
6
 
3
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Групата Туистър Систър в песента "Гори в Ада" - "Добре дошъл в изоставената земя. Ела дете вземи моята ръка. Тук няма работа или игра само сметка за плащане. Има само пет думи за казване когато отиваш долу, долу, долу. ТИ ЩЕ ГОРИШ В АДА.Бон Джови в песента "Влакът към Дома" - "Когато бях само момче, дяволът взе ръката ми. Взе ме от дома ми. Направи ме мъж ... Аз отивам ДОЛУ, ДОЛУ, ДОЛУ, ДОЛУ, ДОЛУ на влака за дома (Ада)"
12
7
 
3
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Металика в песента "Принца" - "Ангел от дълбините ... Аз желая да продам душата си ... Дяволе вземи душата ми. С диаманти ми се отплати не ме е грижа за небето. Не очаквай от мен да плача и аз ще горя в ада от деня в който умра"Мерилин Менсън за албума "Антихриста Суперзвезда" - "Аз мисля, че всеки път когато хората слушат тои нов албум може би Бог ще бъде унищожен в техните глави". Менсън е пастор в църквата на сатаната на антон лавей.
11
7
 
4
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Дейвид Бауи за списанието Ролинг Стоунс 12 Февруари 1976г - "Рока винаги е бил музиката на дявола ... аз вярвам че рокендрола е опасен ... аз чуствам че ние сме само предвестници на нещо по-мрачно и от нас"Металика в песента "Скочи в Огъня" - "Следвай ме сега дете ... Прави каквото ти казвам ... Скочи по собствена воля или бъди принуден със сила ... Аз ще те хвана така или иначе ... Така че претегни се надолу и хвани ръката ми, ходи с мен през земята. Ела където принадлежиш. Ела скочи в огъня"
10
9
 
6
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Здравейте, понеже изобличенията ми за сатаниста Дейвид Бауи и за сатанизма в западната музика особено рока и метъла бяха изтрити а аз баннат за да бъда накаран да замълча затова ще ги постна пак в колкото се може повече теми. Ако пак бъдат изтрити ще ги постна на следващия ден и т.н.Доказателствата че Бауи и други музиканти са сатанисти и слуги на дявола и че те провеждат сатанинска пропаганда и мразят Господа Иисуса Христа и християнството са много ето някои от тях:
9
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
най исвесният пропускате Путин
8
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Важното в случая е, че е имал майка, а не 2 чифта меки китки.