"Мис Вселена" спала първата вечер с короната до нея

Филипинската красавица иска да е момиче на Бонд
24 яну 2016 22:00, Петя Славова
6
"Мис Вселена" спала първата вечер с короната до нея
Снимка: архив, Reuters

Тазгодишната победителка на конкурса "Мис Вселена" , филипинката Пиа Вурцбах, била толкова горда със спечелената титла, че първата вечер спала с короната до нея на леглото, съобщава ДПА.

Красавицата от филипино-германски произход сега нарича 300-хиляди доларовата диадема, инкрустирана с диаманти, "своя приятел".

"През първите няколко дни докато бях в Ню Йорк непрекъснато ми се искаше да отворя кутията и да проверя дали короната е все още там", доверява 26-годишната дама, цитирана от БТА.

"Знам че и други момичета са печелили подобна корона, но едва ли друга е спала с нея в леглото си", каза Вурцбах на пресконференция в Манила. Тя сподели пред медиите, че следващата й голяма мечта е да се снима като "момиче на Джеймс Бонд".

Пиа е на едноседмично посещение в родината си. По време на визитата си Вурцбах ще присъства на парад, на благотворително мероприятие и ще се срещне с президента на Филипините Бениньо Акино.

Вурцбах бе третата филипинка, удостоена с короната на конкурса "Мис Вселена", след Глория Диас през 1969 и Марги Моран през 1973 година.

Тазгодишната победа на Пиа бе помрачена от гафа на водещия Стивън Харви, който по погрешка обяви за носителка на короната представителката на Колумбия, Ариадна Гутиерес. Харви се опита да пропуска си, след като на Ариадна вече и беше дадена короната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уф притесних се да не е спала сама.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
има страхотни гърди
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мен повече ме интересува ПРЕДНАТА вечер с кой е спала.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЗА КОРОНАТА ЯСНО,НО ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ЖУРИТО НИ ИНТЕРЕСУВА КЪДЕ Е СПАЛ?
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще спи ми, страх е я, че колумбийката ще се върне за короната си.... Смешни са такива определения, ние за Марс не сме сигурни какво има там, мис Вселена обаче знаем коя е...