Емануела с остра атака към бащата на детето си

Върнал сина им стресиран и раздран по шията
29 яну 2016 17:14, Александър Попов
30
Емануела с остра атака към бащата на детето си
Снимка: Facebook

Фолкпевицата Емануела атакува във Facebook бащата на втория си син - Димитър Динев. По думите й, милионерският наследник е проявил небрежност по отношение на общото им дете и е онагледила нападките си с раздраното вратле на детето. Тя признава, че и тя е отнасяла шамари от бившия си спътник, с когото вече са разделени.

"Въпреки, че с Димитър Динев сме разделени, аз никога не съм позволявала това да оказва влияния върху нашия син. Родителите трябва да са до децата си, независимо от отношенията помежду си.

При последното виждане на Димитър Динев със сина ми, детето се върна стресирано, раздрано и протрито на врата. Питам аз, кой нормален баща ще остави детето си на някой си и ще ходи да се шляе по дискотеките? Кой нормален баща ще се алкохолизира и ще си кани жени вкъщи, докато детето му е при него? Кой нормален родител ще позволи това? Нормално ли е според вас? Това е нашето дете, за Бога.

Мислех си, че шамарите, които отнесох в петия месец на бременността ми, а и много други неща, не са изолиран случай. Оказва се обаче, че това не е било първото посегателство върху човек. Димитър Динев е имал дело за нанасяне на телесна повреда на човек. Но оставете ме мен, важно е как се отнася с детето си. Аз няма какво да коментирам повече, снимките са повече от показателни за какъв "човек" и "баща" става въпрос", излива болката си певицата.

Засега Димитър Динев не е коментирал обвиненията й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: ЕмануелаДимитър Динев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
6
 
! Отговори
Онанимен преди 8 години
Овца глупава. След като си познава втория мъж, как му е дала детето?!
26
5
 
8
 
! Отговори
чичо Гошо преди 8 години
Съдбата на *** и *** е една и съща-винаги биват пребити и наебани!
25
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Емануела, дръж се, мойто момиче! Много жени страдат от тормоз вкъщи. Но животът продължава. Гледай си детето и спри тая война с тоя ***. Ясно е, че в момента си наранена, но това ще мине. Важно е детето, и е важно да се уравновесиш, за да си го гледаш на спокойствие. Една майка трябва да бъде щастлива, за да е щастливо и детето й.
24
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
къде е снимката на раздраното вратле на детето
23
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що за врат е това? Намен миприлича на предмишница....
22
1
 
2
 
! Отговори
Ala Bala преди 8 години
Koi pak sa tezi? Ne sam gi chuvala.
21
9
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Ама,това дете на колко години е?До колкото се вижда има лека брада.Не вярвам бащата да го е удрял по врата.може би се е сбил с някой съученик,и топи баща си?
20
1
 
14
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 8 години
Откъде накъде ни занимавате с тая простачка! Невъзпитана и демонстративно арогантна! Кой ви позволява да ни ангажирате вниманието с тия пропадняци? Кой?
19
4
 
18
 
! Отговори
me преди 8 години
Затова при доказани прояви на насилие към майката и/или детето, да се отнемат директно родителските права. Това на врата му са следи от душене. За какво ти е баща, който ще те души? Някой от коментиращите тук изобщо интерсува ли го какво е преживяло това дете? Или се интересувате само да оплюете майката, щото така по-лесно. Никой няма право да причинява това на друго човешко същество. А майката вместо да пуска снимки във ФБ, да се обърне към агенцията за закрила на детето и полицията!
18
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а га яде баницата не рева
17
3
 
21
 
! Отговори
без фейс преди 8 години
чалгарията само във фейса може да се жалва - да има къде и другите овце да цъкат и офкат
16
10
 
25
 
! Отговори
потребител преди 8 години
Я ми кажете колко деца сте виждали с такива одрасквания... ами аз ще ви кажа много ! Всички деца може да се одраскат или ударят... сега фолкаджииката реши да извади пари и всички се юрнаха...Емануела е пълна простачка... незнам защо това момче я взе за жена , яко се забърка. Сега тя иска парити и прави всичко за да си осигури добър живот.
15
7
 
23
 
! Отговори
зорко око преди 8 години
Това на снимката не ще да е Емануелиното синче, бая брадясал ми се вижда за бебе
14
2
 
48
 
! Отговори
1 преди 8 години
Моля ви, пишете още такива статии защото това нас много ни интересува !
13
1
 
20
 
! Отговори
CooolVN преди 8 години
Това е няква новина ли???
12
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
може да съм ужасна, но погледнете долния десен ъгъл на снимката. Това дете на около годинка как ще има такова окосмяване по лицето, малко ми е странно. Може пък това да не е истинската снимка на едно бебе ... Аз не съм родител, знам, че има и хора с повечко косми, ама за бебе ми се вижда странно.
11
4
 
41
 
! Отговори
"земи" скр преди 8 години
Ми какъвто бащата ,такава и "майката".Коя нормална майка ще е забавление за пияндури чалгаджии.Тази няма реална представа за себе си.И това дете на снимката кога се роди кога брада му поникна...
10
4
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Детето е просто една сделка за пари от страна на майката и не е желано от бащата. Не знам какво семейство е очаквала с мъж, който е 10 години по-малък от нея и не се е наживял.
9
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
той е малък но вече знае..............абе някоя малко *** му е направила смучка
8
2
 
58
 
! Отговори
Stou преди 8 години
Така е като си е избрала мъж само заради парите му, без да обръща внимание на личните му качества. Га яде кифтетета не рива нали Емануело???