Софка люби младия Гринго, иска и деца от него

Поставеният таргет на любовника: 2-3 дечурлига за 5 години
57
Софка люби младия Гринго, иска и деца от него
Снимка: Лилия Йотова за сп. Story

Софи Маринова влезе в обществения фолклор с връзката си Дачо, а роднинските й забежки бяха достойни за индийски сериал. Певицата винаги е била напълно откровена - че не живее като монахиня, но никого от мъжете, с които се е срещала през това време, не е почувствала като истински партньор, за да го представи официално.

Е, май любовта я връхлетя отново и тя откри мъжа. Той е на 30 години, с 10 по-млад от Софи – точно в неин стил. Български турчин, който е предпочел да запази българското си име Тодор, а приятелите му от дете го знаят с прякора му - Гринго.

Живее и работи в Германия, но от 3 месеца, откакто със Софи се намерили, няма за нищо разстоянието Берлин-София и обратно. Влюбената певица също само чака да се поосвободи малко и скача в самолета към северната страна. Не й пука, че може да е за един ден.

"Ние, певците колкото и да изглеждаме отворени, трудно допускаме хора до себе си, защото сме много мнителни, а и чувствителни, бързо разбиват сърцата ни", твърди Софка и допълва, че това е нейният човек и го усеща със сърцето си.

"Аз харесвам друг тип – да са с коса, да са високи горе-долу колкото мен. А Гринго е точно обратното, два метра мъж, с татуси", откровена е Софи в интервю за сп. Story.

Двамата се срещнали по време на нейно участие в клуб в Берлин, където работел Гринго.

"С Устата имахме концерт в Берлин в края на ноември и той беше от охранител в залата. Заговори ме за общи неща и предложи в следващите 2-3 да ни разходи из града. А аз предишната нощ бях на участие, сутринта направо се качих на самолета и не бях спала почти. Викам си – леле, този рано-рано колко е приказлив, наду ми главата! Мина концертът вечерта и на другия ден ни заведе на шопинг – ние певците, като ходим в чужбина, трябва да си изхарчим парите. Гринго ни разхожда и от приказка на приказка, кафета, размяна на погледи, вечерта вече леко-леко взех да си го харесвам. Отидохме в едно заведение на българи, направиха ми коктейл, аз си пийнах и - все в Гринго гледам. Седнах до него и му се усмихнах: „Дай да си направим селфи!” И така...", разказва изпълнителката пред списанието.

Тя е доволна, че той през последните години е живял в чужбина и е далеч от клюките в България.

"Още от малък слушам песните й и от българските певци най-много харесвам нея, Азис и Тони Стораро. Но нямах никакво притеснение. Може би защото я приех като човек, не като звезда. Сигурно заради това съм с нея. Ако бях погледнал от другата страна, просто нямаше да стане нищо. Софи е земна, това е най-хубавото, не се надува, можеш да си говориш с нея за всичко", откровен е и Тодор.

Софи е наясно, че има разлика от 10 години между двамата, но това си е в неин стил - обича по-млади мъже от нея. Тодор пък си пада по зрели жени, с които има какво да си каже.

Нейният син Лоренцо също е приел новия мъж в живота й.

"Много го хареса. Пита го ходи ли на фитнес, как е толкова як – ей такива, мъжки неща си говорят. Синът ми е в такава възраст вече, на 13-14 години, усеща нещата по друг начин, вече не е съвсем дете. На мен ми стана много приятно. Много е важно детето ми да харесва другарчето ми", категорична е певицата.

Нищо чудно Лоренцо да се сдобие с братчета или сестричета.

"Винаги съм казвала, че искам пълна къща с деца. Сега съм на 40 и съм заявила на Гринго, че докато стана на 45, поне 2-3 трябва да ми е направил. Въобще не чакаме. Работим по въпроса! Няма време, времето е скъпо", категорична е Софи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: Софи МариноваГринго
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гринго трябва да вземе разрешенуе от местния вожд Винету.
25
1
 
18
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Расист ли е Гринго,и защо носи тениска с флага на Конфедерацията;-)Иначе кой какъв е......много важно!
24
2
 
7
 
! Отговори
6666 преди 8 години
Колкото френските Хугеноти емигрирали през 15-16 век. са станали Американци и др. толкова и наще тука , Бедни и прости народе кръвта вода не става
23
3
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Софка кога стана на 40-сет години.Аз като я гледа,мислех че е на 50-сет,щото през целия...преход говорят само за нея;ама нали и той...сбъркан.
22
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дасикане рома (роми християни, български ***):християни, спазват православните празници. Говорят ромски език, а някои групи само български. Също се разделят на множество групи по професионален признак: бургуджии, калайджии, звънчари и др.
21
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От векове в България живеят Български и Турски Роми или на български казано Дасикане Рома и Хорахане Рома , освен че са от векове тука те Манипулурат цяла България че са българи и турсци а не Роми , ето това нещо трябва да се чете по История в Училищата
20
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая е толкова проста, как се оправя да хване самолета. То за там трябва малко акъл - да си купи билет.
19
7
 
28
 
! Отговори
Български българин преди 8 години
В България има турци!За ''Български турци'' чувам за пръв път.
18
7
 
7
 
! Отговори
до: 17 преди 8 години
Целия Свят казва обаче съвсем друго , примерно точно в Википедия на немски пише да не се бъркат Български турци с Помаците в България , обаче само на български съвсем друго , мисля че примера е достатачен повече не е нужно
17
2
 
11
 
! Отговори
страхил преди 8 години
Това е ясно че интелект и двамата нямат,но преди да легнат гледат в книга Война и Мир.
16
7
 
5
 
! Отговори
******************** преди 8 години
Една Дасиканска Ромка от Аспаруховите роми , така или иначе няма Информация в История на България кои са и от къде са се озовали по Българските Земи
15
2
 
34
 
! Отговори
Сп??нс преди 8 години
Момчето си е с баш български черти -як ,необръснат , и гледащ лошо - подобно на голяма част от мъжкото население в БГ
14
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще сезирам БХК,за дискриминация.Защо жените да имат право да са к...ви,а мъжете да нямат това право?
13
2
 
25
 
! Отговори
уф преди 8 години
Божеее, боже...Що не беше птичка Простотията...та всички да отлетят....
12
2
 
22
 
! Отговори
1 преди 8 години
Господ, като иска да накаже някого най-напред му взема акъла...
11
1
 
36
 
! Отговори
Винету преди 8 години
какъв естенствен интелект лъха и от двамата...Гринго и Покахонтас...
10
3
 
17
 
! Отговори
Учен БаН преди 8 години
До 11 11 годишен.Детенце, Български турчин е индивид(мъжки или женски), който е с български гени, но в Процеса Насилствена Ислямизация(1396-1878) са приели исляма като религия. В Новите учебници пише, че са формирали като сливане на български гени с турски гени, което е глупост.
9
1
 
26
 
! Отговори
Стар сиганин преди 8 години
Хайде бабо Софке, таман с Лоренцо ще ги гледате заедно.
8
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Софчето е толкова проста и глупава, че чак не можеш да и се разсърдиш или да я обвиниш, че е такава. Тя просто си е искрено такава, няма дори акъл роля някаква да изиграе, да се направи на някаква друга....... Горкия юнак - той искал малко секс, пък тя му се залепила, сега и няколко деца му планира.........Наивна, глупава...... от глупава, по-глупава.......Такава ще си остане...
7
6
 
19
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Този в Берлин не съм го виждал, камо ли да работи някъде. Ама и аз по тъмните кътчета на града не съм стъпвал, чувал съм че има цял квартал с български пpoститутки и cвoдници. Може там да се е подвизавал.