Софка люби младия Гринго, иска и деца от него

Поставеният таргет на любовника: 2-3 дечурлига за 5 години
57
Софка люби младия Гринго, иска и деца от него
Снимка: Лилия Йотова за сп. Story

Софи Маринова влезе в обществения фолклор с връзката си Дачо, а роднинските й забежки бяха достойни за индийски сериал. Певицата винаги е била напълно откровена - че не живее като монахиня, но никого от мъжете, с които се е срещала през това време, не е почувствала като истински партньор, за да го представи официално.

Е, май любовта я връхлетя отново и тя откри мъжа. Той е на 30 години, с 10 по-млад от Софи – точно в неин стил. Български турчин, който е предпочел да запази българското си име Тодор, а приятелите му от дете го знаят с прякора му - Гринго.

Живее и работи в Германия, но от 3 месеца, откакто със Софи се намерили, няма за нищо разстоянието Берлин-София и обратно. Влюбената певица също само чака да се поосвободи малко и скача в самолета към северната страна. Не й пука, че може да е за един ден.

"Ние, певците колкото и да изглеждаме отворени, трудно допускаме хора до себе си, защото сме много мнителни, а и чувствителни, бързо разбиват сърцата ни", твърди Софка и допълва, че това е нейният човек и го усеща със сърцето си.

"Аз харесвам друг тип – да са с коса, да са високи горе-долу колкото мен. А Гринго е точно обратното, два метра мъж, с татуси", откровена е Софи в интервю за сп. Story.

Двамата се срещнали по време на нейно участие в клуб в Берлин, където работел Гринго.

"С Устата имахме концерт в Берлин в края на ноември и той беше от охранител в залата. Заговори ме за общи неща и предложи в следващите 2-3 да ни разходи из града. А аз предишната нощ бях на участие, сутринта направо се качих на самолета и не бях спала почти. Викам си – леле, този рано-рано колко е приказлив, наду ми главата! Мина концертът вечерта и на другия ден ни заведе на шопинг – ние певците, като ходим в чужбина, трябва да си изхарчим парите. Гринго ни разхожда и от приказка на приказка, кафета, размяна на погледи, вечерта вече леко-леко взех да си го харесвам. Отидохме в едно заведение на българи, направиха ми коктейл, аз си пийнах и - все в Гринго гледам. Седнах до него и му се усмихнах: „Дай да си направим селфи!” И така...", разказва изпълнителката пред списанието.

Тя е доволна, че той през последните години е живял в чужбина и е далеч от клюките в България.

"Още от малък слушам песните й и от българските певци най-много харесвам нея, Азис и Тони Стораро. Но нямах никакво притеснение. Може би защото я приех като човек, не като звезда. Сигурно заради това съм с нея. Ако бях погледнал от другата страна, просто нямаше да стане нищо. Софи е земна, това е най-хубавото, не се надува, можеш да си говориш с нея за всичко", откровен е и Тодор.

Софи е наясно, че има разлика от 10 години между двамата, но това си е в неин стил - обича по-млади мъже от нея. Тодор пък си пада по зрели жени, с които има какво да си каже.

Нейният син Лоренцо също е приел новия мъж в живота й.

"Много го хареса. Пита го ходи ли на фитнес, как е толкова як – ей такива, мъжки неща си говорят. Синът ми е в такава възраст вече, на 13-14 години, усеща нещата по друг начин, вече не е съвсем дете. На мен ми стана много приятно. Много е важно детето ми да харесва другарчето ми", категорична е певицата.

Нищо чудно Лоренцо да се сдобие с братчета или сестричета.

"Винаги съм казвала, че искам пълна къща с деца. Сега съм на 40 и съм заявила на Гринго, че докато стана на 45, поне 2-3 трябва да ми е направил. Въобще не чакаме. Работим по въпроса! Няма време, времето е скъпо", категорична е Софи.


57
Още по темата: Софи МариноваГринго
Още от
Напиши коментар Коментари
26
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гринго трябва да вземе разрешенуе от местния вожд Винету.
25
1
 
16
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Расист ли е Гринго,и защо носи тениска с флага на Конфедерацията;-)
Иначе кой какъв е......много важно!
24
2
 
5
 
! Отговори
6666 преди 2 години
Колкото френските Хугеноти емигрирали през 15-16 век. са станали Американци и др. толкова и наще тука , Бедни и прости народе кръвта вода не става
23
3
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Софка кога стана на 40-сет години.Аз като я гледа,мислех че е на 50-сет,щото през целия...преход говорят само за нея;ама нали и той...сбъркан.
22
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дасикане рома (роми християни, български ***):християни, спазват православните празници. Говорят ромски език, а някои групи – само български. Също се разделят на множество групи по професионален признак: бургуджии, калайджии, звънчари и др.
21
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От векове в България живеят Български и Турски Роми или на български казано Дасикане Рома и Хорахане Рома , освен че са от векове тука те Манипулурат цяла България че са българи и турсци а не Роми , ето това нещо трябва да се чете по История в Училищата
20
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая е толкова проста, как се оправя да хване самолета. То за там трябва малко акъл - да си купи билет.
19
7
 
26
 
! Отговори
Български българин преди 2 години
В България има турци!
За ''Български турци'' чувам за пръв път.
18
7
 
5
 
! Отговори
до: 17 преди 2 години
Целия Свят казва обаче съвсем друго , примерно точно в Википедия на немски пише да не се бъркат Български турци с Помаците в България , обаче само на български съвсем друго , мисля че примера е достатачен повече не е нужно
17
2
 
9
 
! Отговори
страхил преди 2 години
Това е ясно че интелект и двамата нямат,но преди да легнат гледат в книга Война и Мир.
16
7
 
3
 
! Отговори
******************** преди 2 години
Една Дасиканска Ромка от Аспаруховите роми , така или иначе няма Информация в История на България кои са и от къде са се озовали по Българските Земи
15
2
 
32
 
! Отговори
Сп€€нс преди 2 години
Момчето си е с баш български черти -як ,необръснат , и гледащ лошо - подобно на голяма част от мъжкото население в БГ
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще сезирам БХК,за дискриминация.Защо жените да имат право да са к...ви,а мъжете да нямат това право?
13
2
 
23
 
! Отговори
уф преди 2 години
Божеее, боже...Що не беше птичка Простотията...та всички да отлетят....
12
2
 
20
 
! Отговори
1 преди 2 години
Господ, като иска да накаже някого най-напред му взема акъла...
11
1
 
34
 
! Отговори
Винету преди 2 години
какъв естенствен интелект лъха и от двамата...Гринго и Покахонтас...
10
3
 
15
 
! Отговори
Учен БаН преди 2 години
До 11 11 годишен.
Детенце, Български турчин е индивид(мъжки или женски), който е с български гени, но в Процеса Насилствена Ислямизация(1396-1878) са приели исляма като религия. В Новите учебници пише, че са формирали като сливане на български гени с турски гени, което е глупост.
9
1
 
24
 
! Отговори
Стар сиганин преди 2 години
Хайде бабо Софке, таман с Лоренцо ще ги гледате заедно.
8
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Софчето е толкова проста и глупава, че чак не можеш да и се разсърдиш или да я обвиниш, че е такава. Тя просто си е искрено такава, няма дори акъл роля някаква да изиграе, да се направи на някаква друга....... Горкия юнак - той искал малко секс, пък тя му се залепила, сега и няколко деца му планира.........Наивна, глупава...... от глупава, по-глупава.......Такава ще си остане...
7
6
 
17
 
! Отговори
Берлин преди 2 години
Този в Берлин не съм го виждал, камо ли да работи някъде. Ама и аз по тъмните кътчета на града не съм стъпвал, чувал съм че има цял квартал с български пpoститутки и cвoдници. Може там да се е подвизавал.

Преди и след трансформациите – еднакви килограми, различна визия (галерия)
Преди и след трансформациите – еднакви килограми, различна визия (галерия)

Преди и след трансформациите – еднакви килограми, различна визия (галерия)

Знаете ли, че... метаболизмът се ускорява по време на бременност?
Знаете ли, че... метаболизмът се ускорява по време на бременност?

Знаете ли, че... метаболизмът се ускорява по време на бременност?