Направиха поредна операция на Хю Джакман

Актьорът се възстановява от кожно раково образувание
9 фев 2016 16:24, Петя Славова
4
Направиха поредна операция на Хю Джакман
Снимка: архив, Reuters

 Австралийският актьор Хю Джакман е съобщил, че се възстановява след поредна операция за отстраняване на кожно раково образувание от носа, предаде Ройтерс.

 Това е петата подобна операция от базално клетъчен карцином, на която 47-годишният актьор се подлага от 2013 г.
Джакман е публикувал на страницата си в сайта Инстаграм своя снимка с превръзка на носа, придружена от надписа: "Пример за това какво се случва, когато човек не използва слънцезащитни продукти. Базално клетъчен карцином. Най-леката форма на кожен рак, но все пак достатъчно сериозна".
 
Хю Джакман приписва появата на кожни злокачествени образувания при него на това, че растейки в Австралия, не е използвал слънцезащитни продукти, пише БТА.
 
Сега актьорът проследява състоянието си на всеки три месеца. Воден от собствения си опит, Джакман лансира серия слънцезащитни продукти за деца.
 
Базално клетъчният карцином е най-разпространената форма на кожен рак. Злокачествените образувания рядко се разпространяват, но ако не бъдат отстранени, могат да увредят или обезобразят съседните тъкани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страхотен артист и човек! Дано да е ok.
2
1
 
5
 
! Отговори
Ben Gan преди 8 години
До 2Това, което пишеш е лъжа и илюзия. Смъртността преди само 30 години е в пъти по-голяма от сегашната. Просто не се е обръщало внимание от какво се умира.
1
4
 
1
 
! Отговори
Бежанец с нагон преди 8 години
Е как пък така милиони години еволюция всички оживяха от слънцето пък сега кой не се намаже с пихтиесто желе с консерванти и токсини умира?Даже слабоумната ред колегия от недоносчета на Дневник не ги ръси такива!