Шанина Шейк - опасната страна на екзотиката

Красавицата била обект на тормоз като дете
5
Шанина Шейк - опасната страна на екзотиката
Снимка: Ocean Drive

Шанина Шейк за първи път разкрива, че е била обект на тормоз като дете заради екзотичния си външен вид.

Днес тя е един от най-горещите ангели на Victoria's Secret, но невинаги всички са били очаровани от нейната нетипична визия.

За расизма, с който се е сблъскала като дете тя споделя: "Баща ми е роден в Сингапур, но родителите му са от Пакистан и Саудитска Арабия. В гимназията бях обект на тормоз заради екзотичната си визия, но мисля, че този опит, който натрупах, ми е полезен днес. Станах по-силна и независима, научих много за себе си".

Красавицата смята, че хората виждат в моделите на подиума само блясък и им е трудно да повярват, че те може да са били обект на тормоз.

"Няма значение кой си и как изглеждаш, всеки може да бъде обект на тормоз. Става въпрос за психическо и емоционално малтретиране, а не за физически побой. Аз всъщност бях спряла да ходя на училище, защото бях уморена от болката и от негативното отношение на другите деца към мен. Те бяха доста жестоки и винаги ме изолираха.", споделя Шанина Шейк.

24-годишната красавица казва пред списание Ocean Drive: "Екзотичната ми визия се дължи на моите литовски, пакистански и арабски корени. Аз не изглеждам като типична австралийка, а получих шанс за кариера на модел, след като се явих в риалити шоуто Make Me А Supermodel."


Подробности и снимки  в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Дааа преди 8 години
И аз съм преживял същото като нея но тук в България . Интересно какво щеше да говори ако беше мъж , дали щеше да и се даде тази гласност . . . . .