Бягство от олтара: Емануела – все мъжете й виновни!

Фолкпевицата атакува яростно всеки свой бивш партньор
10 фев 2016 16:14, Александър Попов
24
Бягство от олтара: Емануела – все мъжете й виновни!
Снимка: Булфото

През последните месеци тя превърна живота си в гамбит, който разиграва толкова самоубийствено, че дори и най-верните й приятелки и близки не могат да разберат атаките й, които се връщат като бумеранг към нея. А тя, разбира се, вярва патологично, че това е PR кампания.

Емануела през няколко дни пуска противоречива информация за бащата на детето си – синът на бизнесмена Динко Динев – Димитър. Ту са разделени, ту отново са заедно, ту я бие, ту я обича безумно. Дори стигна до идеята - открито да го обвинява, че е малтретирал сина им, а ден след това сама отрече информацията във Facebook.

Поне засега не е ясно как ще реагира наследникът на клана Диневи. Според непотвърдена информация, Митко Динев най-вероятно ще заведе съдебно дело срещу Емануела. Другият вариант бил да се стигне до извънсъдебно споразумение, при което певицата дори може да загуби детето си, твърди сп. Story.

Списанието се свърза с един от бившите мъже на Емануела – Никола. С него тя спретна бутафорна сватба в риалити шоуто "Къртицата". Няколко месеца по-късно последва шумна раздяла след скандални обвинения. Сега той е щастлив и спокоен и по никакъв начин не иска да си спомня за времето, прекарано с нея.

"Пожелавам й да е жива и здрава. Не искам името ми да бъде свързвано с Емануела. Няма какво да кажа за нея, разберете ме", лаконичен е Никола.

Още когато изгрява звездата й, малцина са онези, които вярват на историята със зарязаното пред олтара момиче. Но красивата Емануела може да каже всичко. Вярват й, пленени от чара й, а тя разиграва стратегически всичките си карти – все пак иска да е звезда и умело внушава образа на жената, която отмъщава на мъжете. Печели и първия си голям фен клуб от момичета, които разпознават себе си в предадената и останала само с детето си певица.

След този първи злополучен опит Емануела вече има тактика и вижда прекрасна почва, за да развие стратегията си. Винаги избира мъже, които ще може да ползва, а след това да се превърне в тяхна жертва. Дори казва следното в свое интервю, което  е дала начало на PR кампанията си: "Бях много огорчена и реших да отмъщавам – споделя изпълнителката. - Имах няколко краткотрайни връзки, исках да си върна сякаш на всички мъже. Реших, че най-добрият начин е да им отмъстя с пеене. Фолкпевиците са най-сексапилните жени и след като аз вече съм такава, има много мъже, които ми се лепят. Единственото важно нещо в живота ми беше синът ми и години след това все още не бях преживяла обидата и огорчението".

Връзката й с Денис Касъмов също е кратка и бурна, дори се заговори за сватба през 2011 г. Но този път тя избяга от олтара и дори се усъмни в мъжествеността на Денис. И той едва ли иска да си спомня този период, като вече е семеен и се радва на наследник.

"Да, признавам си, наистина паднах много ниско с тази връзка. Никога не съм обичала Денис. Може би само в началото. Но не смеех да се разделим, за да не пострада кариерата ми - както знаете, аз работя в музикалната компания на баща му. Това за сватбата бяха негови болни фантазии. Да не съм луда да се женя за него. Моите приятелки се шегуваха, че той ми е жена. Аз се грижех за Денис като мъж в семейството. За последно казвам, че това момченце е затворена страница в моя живот. Едно жълто петно, което ще избледнее и изчезне съвсем от съзнанието ми", казва за Денис Емануела.

След това си приписа връзка с пернишкия бизнесмен Слави Транспорта, а той яростно отрече, че има общо с нея. Тя пък гордо заявяваше, че го е зарязала.

"В началото бях много влюбена, но за кратко. Оказа се, че съм допуснала грешка", отсече синеоката красавица, определяйки доскорошния си любим като "най-големия селянин".

Каква е била истината за тази връзка, така и никога не стана ясно, но Емануела за пореден път показа острия си език спрямо бившите си.

Бракът й с Никола Стоянов продължи едва 4 месеца, а Емануела се оправда с негови изневери и това, че пиел и понякога губел контрол.

"Опитах се да правя нещо против себе си, заради което се наложи да пия антидепресанти. Ако бях останала с него, трябваше просто да съм на хапчета цял живот. По-добре да родя от донор, отколкото да родя от идиот! Да има хубави гени, да бъде по-красив, силен, така ще е много по-добре", коментира поредната раздяла Емануела.

Дори не е необходима особена проницателност, за да се разбере схемата на Емануела – тя следва един и същи сценарий, сменя само някои от главните герои. Предстои развръзката й с Димитър Динев. To be continued...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: ЕмануелаДимитър Динев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
4
 
! Отговори
ка преди 8 години
ПАРЦАЛКИ
10
0
 
13
 
! Отговори
мери преди 8 години
Тази жена е меркантилна усойноца , която търси жертви...
9
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СКУМРИЯ!
8
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и всъщност това, което наричат любов е само две думи - красота и пари. Колкото повече от първото имаш като жена, толкова повече любов ще получиш.... или иначе казано пари. Всичко е въпрос на сделки. Разменното нещо се вика с.екс, визия, външна обложка срещу пари. Ако липсват пари и си мъж имаш проблем. Ако липсва външна обложка и си жена имаш проблем. Толкова е просто.
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 6, да, ама след нея ще дойдат още по-красиви и по-млади. За богатите мъже винаги има свежа плът, затова на 13 искам да кажа, че на богатите мъже не им трябва любов, а им трябват брошки, за снимки, за слава, да се говори за тях. Къде да намери обикновено момиче? За какво му е обикновено момиче? Като всеки мъж искат нещо за с.ексане. Колкото по-младо, вървежно и красиво, толкова по-добре. После сменяме матриала. С още по-младо и по-красиво. Мъжете са така. Просто повечето нямат пари.
6
1
 
34
 
! Отговори
До Бизнесмените преди 8 години
На мъжете й бих им казал: Абе пичове , защо се занимавате с такива празноглави певици, има Толкова красиви обикновени момичета , които ще ви обичат заради вас самите а не заради някакви пари! Не разбирате ли , че тия златотърсачки ви търсят за пари и са с вас заради пари?Намерете си любовта и ще си спестите куп неприятности и пари хвърлени на вятъра!Какво им е хубаво на тия корволетки, убити от гримове лица, състарени от цигарен дим , нощни заведения, безсънни нощни купони!
5
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
крайно време е у нас да се узакони най-древната професия. Така няма да се налага на работещите в тази сфера да се представят като певици, плеймейтки, миски и тем подобни, няма да си губят времето да пеят и да записват клипове в една уж музикална телевизия от Димитровград
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Емануела ще спечели битката при Алепо!
3
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам да съм вътрешно и външно красива като Емануела. Вътрешната й красота се вижда по лицето. Толкова е красива. Сега да не отрече някой, че е красива външно? Щом толкова мъже я оценяват и я искат значи е прекрасна жена. Грозните нямаме такива шансове.
2
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изчетох наполовина статията ,ама защо ни занимавате с врели и некипели.
1
1
 
44
 
! Отговори
OddCat преди 8 години
Всъщност, колко е важна тази жена, че национален всекидневник ни занимава с житейските й драми? Със сигурност има доста по-интересни теми!Все пак, не всички в тази държава са запознати с чалга-звездите и се вълнуват от тях....Dnes.bg, изглеждате несериозни!