Меркел прие Джордж Клуни

Двамата обсъдиха кризата с бежанците
12 фев 2016 14:11, Петя Славова
17
Меркел прие Джордж Клуни
Снимка: архив, Reuter

 Германският канцлер Ангела Меркел се срещна с американския актьор Джордж Клуни във връзка с кризата с бежанците, заяви нейният говорител Щефен Зайберт, цитиран от Франс прес.

 
Канцлерът Меркел прие Джордж и Амал Клуни, за обсъдят политиката за бежанците и ангажирането на семейство Клуни в полза на неправителствената организация Международен комитет за спасение, уточнява говорителят на страницата си в Туитър, където е качил и снимка от срещата.
 
Снощи Джордж Клуни представи "Аве, Цезаре!" - новия филм за златния век на Холивуд на американските режисьори и сценаристи Джоел и Итън Коен, на Берлинале. С прожекция на този филм, показан извън конкурсната програма, бе открит фестивалът, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
хвани единия удари другия
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко е лесно и хубаво да обсъждаш проблеми , за които нито Меркел нито Клуни ще видят през живота си. Живеят в огромни къщи с огромна охрана и много милеят за бежанците . Ще им повярвам , ако вземат в къщи по едно араб.ско семейство с 10 деца и се грижат за него .
12
0
 
8
 
! Отговори
смеХ преди 8 години
Меркел на съд в Хага ,а Клуни да си гледа актьорлъка.НПО тата да се забранят.
11
0
 
6
 
! Отговори
сс преди 8 години
клуни миротворец ли го играе май още не е излязъл от ролята
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще ме извиинявате, но когато започнат актьори да се месят в световна политика, то тогава означава че вече нямаме абсолютно никакви кадърни политици останали.
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега Меркал да се снима в главната роля с Джордж Клуни в някой филм.Горе-долу така стоят нещата - Клуни разбира от политиката за бежанците, колкото Меркел е холивудска актриса!
8
0
 
18
 
! Отговори
ГЕНЕРАЛ ГАДОРЯН преди 8 години
Да се срещне с Чък Норис! Само той ще успее да се справи.
7
0
 
4
 
! Отговори
CTU преди 8 години
По добре да приеме Кийфър Съдърланд (в ролата му на Джак Бауър). И няма какво изобщо да обсъжда с него. Той сам ще се справи с бежанската криза... :)
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно,с какво ще помогне Джрдж Клуни за бежанците,след като самата Америка не ги желае.По-добре да се беше срещнал с Обама,можеше да има по-добър резултат.Иначе с г-жа Меркел на сладки приказки,не е лошо.
5
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами да. Тя си е комедиант. Трябва да се среща с други комедианти. Явно си е намерила призванието. Не и е там мястото. Американска *** такава.
4
2
 
19
 
! Отговори
Йохан Кройф преди 8 години
Стоичков - канцлер на Германия!На майтап, на шега, обаче ако Стоичков им стане канцлер набързо ще ги оправи!Мамата на бежанците и айде обратно кой откъдето!
3
1
 
24
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
Г-жа Меркел да вземе да си оправи батака с мигрантите, че скоро може германския народ да и отнеме правото да управлява. Тези разговори с псевдоактивно борещи се за права актьори просто са прах в очите на хората.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бабето почна да се среща със всеки?! Толкова ли няма EU артисти?
1
0
 
21
 
! Отговори
Пиер Ердоганян преди 8 години
Аве тия артисти политици ли го раздават. По тая логика Марк Цукърбърг е по известен и в пъти по богат от тях. Да вземе нещата в свои ръце.