Сано заспал на сватбата си с Нели Атанасова

Тя не му се разсърдила
12 фев 2016 16:01, Теодора Драгоева
12
Сано заспал на сватбата си с Нели Атанасова
Снимка: Facebook

Актьорът, певец и водещ на новото семейно предаване с кулинарен привкус „Мама готви по-добре“ Александър Сано признава пред списание Love style, че заспал на сватбата с красивата си половинка Нели Атанасова през 2014 година.

„Помня всичко до 02:00 часа. След това отидох да сложа Ава да спи и заспах и аз. Гостите са си доизкарали супер и без мен. А съпругата ми, добре че е широко скроена и с чувство за хумор, та... то иначе как да се омъжи за мен? Горко на хората, на които чувствата им се променят след поставяне на автограф в общината. Жена ми е най-хубавото нещо заедно с децата, което ми се е случвало в живота и си е все така. Даже май става по-добре“, признава Сано.

Той все още не се е отказал да осинови дете, а дъщеря му Ава тръгва на училище тази година. „Последно ми каза, че иска да е дизайнер, но в Париж. Попитах я, защо не в Пазарджик, а тя ми отговори, че имала френска кръв, а пазарджишка не“, смее се актьорът.

Сано няма да забрави никога един свой инцидент по време на снимките на филма „Кербала“, който тръгва по кината от 18 февруари. Още на първия снимачен ден изстрелял повече патрони, отколкото за цялата си казарма. „След един рикошет на гилза, в окото ми влезе много прах и 24 часа се молех да не се възпали, но ми мина като на куче“, споделя Косъма.

Разминал се и със смъртта на косъм, защото през 2007 година преживява много тежка челна катастрофа в борова гора до Бяла, Русенско. „Резултатът – една кола в моргата и натъртени ребра. Оттогава знам, че с леда шега не бива“, категоричен е Сано.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Ехххх...., село, селооооо! Гола вода са главните герои в тази седенка! Най-важното е, че не е много вероятно някога да поумнеят.Пием де. Докато свърши бирата! Лоша работа! Тъпотата по телевизията е заразна. Измиване на мозъка до бяло. Петънце не остава. То затова и успехите се държат в граници....т.е. никъкви ги няма.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този пък какъв се явявя, та пишете за него?
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дреме ми кой къде е заспал!Я стига с тези простотии!
6
0
 
25
 
! Отговори
омръзнахте преди 8 години
Блудкава реклама на още един телевизионен бълвоч на опусумите.Масово българинът вече не гледа бг медии защото не са вече български и няма нищо българско по тях .Окупирани са от празнолейки и баджанаци които правят предавания за себе си и за родата.
5
2
 
23
 
! Отговори
sante_dog преди 8 години
Какво ме интересува държанката на Карамански?
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
сано си намери кака и дано да го отрака
3
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
явно си е намерила с кои да прекара първата брачна нощ
2
1
 
38
 
! Отговори
мима преди 8 години
Умопомрачителна новина....няма да мога да спя.
1
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя пък кой е?!