Модните гафове на наградите "Грами"

Вижте кои бяха най-зле облечените знаменитости
16 фев 2016 17:07, Криси Табачка
5
Модните гафове на наградите "Грами"
Снимка: Reuters

Официално се състоя 58-ото поред издание на престижните награди "Грами". Създадени през 1950 година, те представляват отговора на музикалната индустрия за наградите "Оскар" и "Еми".

Престижните отличия се явяват най-голямото признание за един музикант, а блестящите статуетки са истински трофей за всяка колекция на артистите.

Самата церемония, от своя страна, се превърна в дългоочаквано събитие и за модните критици. Червеният килим се явява възможност за креативните артисти от индустрията да покажат, че имат вкус и умело могат да боравят с актуалните тенденции на дизайнерите.

Уви, оказва се, че това понякога е само теория, която никак не е лесно да се приложи на практика.

В крайна сметка, стилистите остават безсилни пред безвкусицата и сбърканата концепция за модерно на звездите.
Представяме ви класацията за най-зле облечените дами на наградите „Grammy“ за 2016 и искрено се надяваме „избраните“ да не се повтарят догодина.

Кои извършиха модни "престъпления" вижте тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази година наградите са дадени на разни туитър и фейсбук героини и герои без никакви гласови данни. Редовната пародия е лейди гарга и жалките малолетни престъпнички щипнали тук и там от гардероба на мама.
3
0
 
9
 
! Отговори
За Витков! преди 8 години
Мога да кажа само ,че са големи деца! Не знам одъртявам ли кво ли ,но този днешния актуалния шоубизнес е мега хлапашки! Поглеждаш назад в годините и колкото и да са млади изпълнителите изглеждат някакси зряли,а сега са като някакви дисни герои( не че реално не са де) Преди мейнстрийм звездите бяха хора излезли от улицата минали през всички стъпала и тук таме някой поставен, сега всички са дело на индустрията тръгват от детски програми и после хоп при големите. всички жанрове можеби без рокаджии/
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мдаа, огледах дамите и не виждам някакви гафове. Дрехи, типични за шоу-бизнеса. Мога да кажа, че Лейди гага си е останала последователна на стила, а Селена Гомез изглежда чудесно и най-малко бих направил асоциация с тюлен.Криси, женска злоба?
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коментарите на списващите тялото са абсолютно неадекватни. Суифт е в смело съчетание на цветове, което съвсем не е неприятно, а Гомез далеч не е тюлен!Може ли снимка на критичката от статията ?