Валери Божинов – котаракът, който е просто "мали"

Той стигна дъното с изказването си, че съжалява, че се е родил у нас
Обновена: 16 фев 2016 13:27 | 16 фев 2016 11:07, Александър Попов
196
Валери Божинов – котаракът, който е просто "мали"
Снимка: Instagram

Валери Божинов разбуни духовете в интервю за в. "7 дни спорт" с изказването си, че понякога съжалява, че не се е родил в Сърбия, а в България.

"Честно да си призная, съжалявам, че не съм се родил в Сърбия. Толкова съм отвратен от българите. Ние идваме в Сърбия и хората ни носят на ръце. Не ни дават да плащаме сметките в ресторантите и кафетата. А у нас! Болно и жално ми е, че са такива българите. Аз не мога да ги променя".

Той е поредният, който негодува срещу отношението на българите към известните.

Валери стигна дъното с желанието му да го носим на ръце и да не си плаща сметките в ресторантите. Защо да го правим? Когато искаш в България да те уважават трябва нещо да си дал.

Божинов е от поколението, което така и не класира страната ни на голям футболен форум. Божинов е от поколението, което се раздава повече в чалготеките, отколкото на зеления терен. Божинов е от поколението, което след всеки важен мач излизат с тезата, че са се борили, но не се получило. А за феновете остава срама от внушителни загуби и равенства с футболни джуджета. Божинов е от поколението, което донесе много болка на запалянковците, но което никога не е виновно.

Не сме максималисти да искаме чудеса от това поколение, но то така и не убеди, че оставя душа и сърце за националния отбор. Напротив, това поколение изгони феновете от трибуните и стигнахме до положението националите да ритат пред 300-400 души, предимно роднини и служители в БФС.

Божинов е пример как от топ 5 на талантите в тийнеджърска възраст в света в момента се радва единствено на "мали маци" из Белград. Да си играл в Ювентус, Манчестър Сити, Спортинг Лисабон и да търкаш пейката в отбори като Левски и Партизан не е възход.

През последните години Валери по-често влиза в жълтите рубрики, отколкото с головете си. То не си щипаха гърдите с Азис, то не бяха клипчета как пее "Хабиби", то не бяха драми с Алисия, после с все още законната си съпруга Николета Лозанова. Личният му живот бе единственото интересно около него. На терена - суша.

И на 30 години акълът му е в малките котета. И щеше да му е простено, ако феновете виждаха в негово лице така желаният голмайстор на България.

В последните си интервюта той се оправдава за някакви билети до Белград, които е приготвил за желаещи секс кандидатки за мимолетна популярност. Да, в момента Валери е единствено ракета-носител за загорели за слава и секс студентки и "моделки".

Съжалявам, ама за това в България не носят на ръце. Нито плащат сметки в ресторанти.

Искаш уважение, но дай една истинска причина за това. Но не ни пробутвай номера, че си котарак. Можеш да си мяучеш с тези от чатовете, но те не са България.

Не се сравнявай и с Бербатов, макар, че той е от същото провалило се поколение. Нямате нищо общо двамата.

Ако си недоволен - кандидатствай за сръбско гражданство. Там нали те носят на ръце? Ние сме злобни и никога няма да те издигнем на пиедестал, че през последните години си се раздавал в... "Син Сити". Клубът така или иначе затвори, както и ти си затворена страница за истинските любители на футбола. За тях си не "мали маци", а просто "мали"...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още по темата: Валери Божинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
3
 
15
 
! Отговори
Сърбите преди 8 години
Ние пък въобще не съжаляваме, че си се родил българин!
139
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както всеки път , Ал.Попов е направил страхотен анализ.
138
0
 
40
 
! Отговори
nina преди 8 години
Леле, Валери,никакъв котак не си,а един загубен кифльо, без грам мозък..Колкото до плащането на сметките-Азисчо сигурно ще ти ги плати?
137
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо някой трябва да плаща нечия сметка?Един достоен и уважаващ себе си мъж не би си помислил за подобно унижение.Това ли е най-важното и показателно някой да ти плати сметката/авантата/?Хората изнемогват и нямат пари за хляб и не биха се унизили да чакат наготово.Ами Валери, нали си здрав и си имаш всичко,бъди блатодарен и не говори като "Лека жена".
136
0
 
23
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Това лай-о, като дойде в България да му отрежем чу-ката.И да я сложим в устата на журналята, възвеличещи *** за голям футболист.Линч.
135
1
 
8
 
! Отговори
Еми преди 8 години
До ШибиРибиНай-изчерпателния коментар! Смях се от сърце!
134
0
 
37
 
! Отговори
aa1830 преди 8 години
Ние съжаляваме повече, че си се родил българин!
133
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още по-добре да си вземе македонски паспорт. Ама те дали ще го искат...
132
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
отношението на българите към известните? известни с какво? Бих платил сметката на човек за когото зная че се блъска по цял ден да изхрани семейството си. А този 'известен' *** за мен е кръгла нула.
131
1
 
29
 
! Отговори
селфисимо преди 8 години
Снимката казва всичко....това и 16 годишните кифли не биха го направили... какво очаквате от амеба с телефон... изказвания като неговите... и как иначе.. тоя като си отвори устата и между уяите му става течение...
130
1
 
19
 
! Отговори
Хазарта преди 8 години
България не ме обича, а аз съм *** пича!Ъпсурт-на ситОация
129
1
 
9
 
! Отговори
pena преди 8 години
koi e toia be? aa i selfiii.... aaaaa... ts ts ts... ebati smeshnicite... sorryyy neAm kirilica
128
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Варелиии варелиии *** бокличасал, малко коте да не видиш на живо докато си жив. Цяла България се отвръщава от теб разпоретиноооо.
127
2
 
14
 
! Отговори
стефо преди 8 години
Божи 86 да взима две,три мали маци от Белград и да идва при нас в Люлин,че ние с момчетата още празнуваме Свети Валентин в един хотел.)Ще му платиме даже не една,а няколко сметки+билетите.)
126
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Медии престанете да ни занимавате с чалгаропитека Божинов.Вие сте виновни че тиражирате всяка негова простотия и на такива като него.Не пишете,забравете го.
125
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво? Браво на автора!Този нагъл пич, като му е наакан г.за, да не ни го поднася да го миришем . Пина ни толкова години за неговите отношения с Алисия, николета и още каква ли кифла! Моля престането повече да го отразявате този ***!
124
1
 
39
 
! Отговори
колибри преди 8 години
И аз съжалявам, че се е родил в България.
123
0
 
42
 
! Отговори
. преди 8 години
Така добре написана статия не бях чел скоро. Браво на автора !
122
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вижте му само неандерталската физиономия на тоя "котарак", какво очаквате от такъв примитив?!?
121
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно футболно лай.но пак се е изцвъкало по медиите - това е изказването на този ***.