Валери Божинов – котаракът, който е просто "мали"

Той стигна дъното с изказването си, че съжалява, че се е родил у нас
Обновена: 16 фев 2016 13:27 | 16 фев 2016 11:07, Александър Попов
196
Валери Божинов – котаракът, който е просто "мали"
Снимка: Instagram

Валери Божинов разбуни духовете в интервю за в. "7 дни спорт" с изказването си, че понякога съжалява, че не се е родил в Сърбия, а в България.

"Честно да си призная, съжалявам, че не съм се родил в Сърбия. Толкова съм отвратен от българите. Ние идваме в Сърбия и хората ни носят на ръце. Не ни дават да плащаме сметките в ресторантите и кафетата. А у нас! Болно и жално ми е, че са такива българите. Аз не мога да ги променя".

Той е поредният, който негодува срещу отношението на българите към известните.

Валери стигна дъното с желанието му да го носим на ръце и да не си плаща сметките в ресторантите. Защо да го правим? Когато искаш в България да те уважават трябва нещо да си дал.

Божинов е от поколението, което така и не класира страната ни на голям футболен форум. Божинов е от поколението, което се раздава повече в чалготеките, отколкото на зеления терен. Божинов е от поколението, което след всеки важен мач излизат с тезата, че са се борили, но не се получило. А за феновете остава срама от внушителни загуби и равенства с футболни джуджета. Божинов е от поколението, което донесе много болка на запалянковците, но което никога не е виновно.

Не сме максималисти да искаме чудеса от това поколение, но то така и не убеди, че оставя душа и сърце за националния отбор. Напротив, това поколение изгони феновете от трибуните и стигнахме до положението националите да ритат пред 300-400 души, предимно роднини и служители в БФС.

Божинов е пример как от топ 5 на талантите в тийнеджърска възраст в света в момента се радва единствено на "мали маци" из Белград. Да си играл в Ювентус, Манчестър Сити, Спортинг Лисабон и да търкаш пейката в отбори като Левски и Партизан не е възход.

През последните години Валери по-често влиза в жълтите рубрики, отколкото с головете си. То не си щипаха гърдите с Азис, то не бяха клипчета как пее "Хабиби", то не бяха драми с Алисия, после с все още законната си съпруга Николета Лозанова. Личният му живот бе единственото интересно около него. На терена - суша.

И на 30 години акълът му е в малките котета. И щеше да му е простено, ако феновете виждаха в негово лице така желаният голмайстор на България.

В последните си интервюта той се оправдава за някакви билети до Белград, които е приготвил за желаещи секс кандидатки за мимолетна популярност. Да, в момента Валери е единствено ракета-носител за загорели за слава и секс студентки и "моделки".

Съжалявам, ама за това в България не носят на ръце. Нито плащат сметки в ресторанти.

Искаш уважение, но дай една истинска причина за това. Но не ни пробутвай номера, че си котарак. Можеш да си мяучеш с тези от чатовете, но те не са България.

Не се сравнявай и с Бербатов, макар, че той е от същото провалило се поколение. Нямате нищо общо двамата.

Ако си недоволен - кандидатствай за сръбско гражданство. Там нали те носят на ръце? Ние сме злобни и никога няма да те издигнем на пиедестал, че през последните години си се раздавал в... "Син Сити". Клубът така или иначе затвори, както и ти си затворена страница за истинските любители на футбола. За тях си не "мали маци", а просто "мали"...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на автора на статията! Много точно е обрисувал тоя некадърник! Хем пр.ост, хем нагъл! Искал да го носим на ръце и да му плащаме сметките по чалготеките! Малии как бих му дръннал простата тиква с кеф! Наглец!
119
1
 
24
 
! Отговори
Паисий Хилендарски преди 8 години
О, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?
118
0
 
17
 
! Отговори
резил преди 8 години
Някой котарак току що му се е изцъркал фустата и наша Божинка се е оплезила да види дали не е останала някоя капка в Голямото гърло!
117
0
 
31
 
! Отговори
биби преди 8 години
Божинка , гледай си малките котета и не се опитвай да мислиш че няма с какво.
116
9
 
12
 
! Отговори
Стойчо Младенов преди 8 години
Какво друго може да каже един левскар като Божинов. От левскар всичко може да се очаква.
115
13
 
4
 
! Отговори
Striker преди 8 години
Само да коригирам автора - казва се "мяукаш", а не "мяучеш". Като ще се критикува, поне научете книжовен български.
114
0
 
12
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Марш тогава .
113
3
 
19
 
! Отговори
цьзж преди 8 години
Какво му завиждате на кариерата на успешното момче? Знаете ли колко клубове наддават за него?!? Най-най, Гранд де лукс, Силикон, 33, Плейграунд и още и още
112
2
 
31
 
! Отговори
карина преди 8 години
След това изказване и сърбите ще се замислят как изглеждат отстрани като "невидели" никакви величия, та нашето им е драго да обгрижват. Дали плащат и сметките на Джокович ?
111
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Браво" Валерко.С този език дето си го изплезил приятно ли е да лижеш сърбите по Б-страната им,а?ха,ха,ха,***.
110
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Валерка, естествено, че няма как да те уважаваме.Защото заради такова куцо магаре като тебе, младите и наистина можещи момчета не са оценени, защото мъжа на *** е "Еди кой си".Иначе не си лош човек, даже това, че си глупав те прави някак си добър човек, в моите очи, обаче, брат, не се занимавай с футбол и спри да ни резилиш, а дай шанс на тези, които наистина го могат.
109
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде вземай сръбски паспорт и марш от България,като сме ти черни.*** освен с чалга и алкохол с друго знае ли те човек.Отдавна не си добър футболист,и това го знаят много хора.Но да плюеш собствената си нация и кръв това е безобразие.Недай си боже нещо да се случи чакай такива хора да се бият в имато и целостта на родината.
108
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За съжаление има много като валерката/пиша името му с малка буква,друго не заслужава/,комплексари без самочувствие и достойнство.Срам за децата си/не че майките на тези деца са по-свестни,де/.Държавата ни няма нужда от такива.Да си стои в Сърбия докато го търпят,а после да хваща където му видят очите.Нещастен безродник.
107
1
 
15
 
! Отговори
а преди 8 години
И стига вече с тези футболисти. Някой сеща ли се за Марко Косев, който вече е абсолютна легенда, рекордьор по титли в спорт, в който няма обици и прически. Такива спортисти имаме малко, още по-малко в съвремието. Аз се сещам само за мАрия Петрова с трите си световни титли
106
3
 
19
 
! Отговори
Обективен преди 8 години
Действителната действителност е такава, че нито Божинов има право да се сърди на народа, нито народът на Божинов, защото какъвто е Божинов, такава е и масата от народа! Какъвто е народът, такива са и управляващите - чалга, турски сапунки, простотия, невежество и др. подобни пошлости!
105
1
 
3
 
! Отговори
бобо преди 8 години
Да ви бяха родили на по-хубаво място!!!Само обвиняваме но не търсим и вина в самите нас!!! Просто сме свикнали че няма нищо забранено а просто е платено!! Самите ние допринасяме за мизерията в която живеем.Като не спазваме законите и плащаме сметки!! Всеки Друг е Виновен за нашето нещастие...
104
1
 
0
 
! Отговори
до 105 преди 8 години
За кои данъци? Защото има няколко случая от десетилетия. Реално не е направил кой знае колко лошо. Както се вижда и тук повечето хора го уважават, какво оставало в Испания, където едва ли си позволява, въпреки славата, да преминава някой граници, което прави тук, защото може.
103
1
 
4
 
! Отговори
бобо преди 8 години
До АнонименДали така щяха да мислят ако съдбата им беше обърнала Гръб? НЕ трябва да съжалявате че сте се родили в България А че сте избягали!!!! Никоя Държава няма нашата славна история.Нашите победи и сме единствената държава която няма Плененно знаме!Колко хора са умряли за Свободата на България???И Ако найстина съжалявате трябва да се сърдите на родителите си .....А не на държавата!!!!Хората са го Казали *** народ слаба Държава...
102
3
 
1
 
! Отговори
Св преди 8 години
Комунизма е идеология на завистта е казал Бердяев.Комунизмът е бил създаден за БГ .
101
0
 
8
 
! Отговори
Чичо пич преди 8 години
Когато друг ти плаща сметката после даваш д.упе това иска валерката