Валери Божинов – котаракът, който е просто "мали"

Той стигна дъното с изказването си, че съжалява, че се е родил у нас
Обновена: 16 фев 2016 13:27 | 16 фев 2016 11:07, Александър Попов
196
Валери Божинов – котаракът, който е просто "мали"
Снимка: Instagram

Валери Божинов разбуни духовете в интервю за в. "7 дни спорт" с изказването си, че понякога съжалява, че не се е родил в Сърбия, а в България.

"Честно да си призная, съжалявам, че не съм се родил в Сърбия. Толкова съм отвратен от българите. Ние идваме в Сърбия и хората ни носят на ръце. Не ни дават да плащаме сметките в ресторантите и кафетата. А у нас! Болно и жално ми е, че са такива българите. Аз не мога да ги променя".

Той е поредният, който негодува срещу отношението на българите към известните.

Валери стигна дъното с желанието му да го носим на ръце и да не си плаща сметките в ресторантите. Защо да го правим? Когато искаш в България да те уважават трябва нещо да си дал.

Божинов е от поколението, което така и не класира страната ни на голям футболен форум. Божинов е от поколението, което се раздава повече в чалготеките, отколкото на зеления терен. Божинов е от поколението, което след всеки важен мач излизат с тезата, че са се борили, но не се получило. А за феновете остава срама от внушителни загуби и равенства с футболни джуджета. Божинов е от поколението, което донесе много болка на запалянковците, но което никога не е виновно.

Не сме максималисти да искаме чудеса от това поколение, но то така и не убеди, че оставя душа и сърце за националния отбор. Напротив, това поколение изгони феновете от трибуните и стигнахме до положението националите да ритат пред 300-400 души, предимно роднини и служители в БФС.

Божинов е пример как от топ 5 на талантите в тийнеджърска възраст в света в момента се радва единствено на "мали маци" из Белград. Да си играл в Ювентус, Манчестър Сити, Спортинг Лисабон и да търкаш пейката в отбори като Левски и Партизан не е възход.

През последните години Валери по-често влиза в жълтите рубрики, отколкото с головете си. То не си щипаха гърдите с Азис, то не бяха клипчета как пее "Хабиби", то не бяха драми с Алисия, после с все още законната си съпруга Николета Лозанова. Личният му живот бе единственото интересно около него. На терена - суша.

И на 30 години акълът му е в малките котета. И щеше да му е простено, ако феновете виждаха в негово лице така желаният голмайстор на България.

В последните си интервюта той се оправдава за някакви билети до Белград, които е приготвил за желаещи секс кандидатки за мимолетна популярност. Да, в момента Валери е единствено ракета-носител за загорели за слава и секс студентки и "моделки".

Съжалявам, ама за това в България не носят на ръце. Нито плащат сметки в ресторанти.

Искаш уважение, но дай една истинска причина за това. Но не ни пробутвай номера, че си котарак. Можеш да си мяучеш с тези от чатовете, но те не са България.

Не се сравнявай и с Бербатов, макар, че той е от същото провалило се поколение. Нямате нищо общо двамата.

Ако си недоволен - кандидатствай за сръбско гражданство. Там нали те носят на ръце? Ние сме злобни и никога няма да те издигнем на пиедестал, че през последните години си се раздавал в... "Син Сити". Клубът така или иначе затвори, както и ти си затворена страница за истинските любители на футбола. За тях си не "мали маци", а просто "мали"...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още по темата: Валери Божинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
много е простичко това момче
159
1
 
3
 
! Отговори
Дървен философ преди 8 години
Безотговорен към себе си човек е Котето. Каквито и страсти да имаш (котета) трябва да си отговорен и към себе си и към другите. Как да не го подиграе цял народ. Така му се пада, когато пише като осмокласничка. Той сам демонстрира и споделя личния си живот, но в този живот както красиви моменти има грозни и комични. Котьо като показваш себе си, ще си плащаш цената, сам си си виновен. Да се отречеш от българското, защото не си мериш думите-това е позорно, меко коте си ти, меко...
158
0
 
14
 
! Отговори
vlady преди 8 години
Божинов е велик позиционен играч със страхотно стратегическо мислене и позиционно чувство - умее да маневрира прецизно по терена, да заема позиция, да наблюдава играта отблизо и да изчаква топката да дойде и положението да узрее за атака. Също има превъзходна алкохолна подготовка и владее на висота всички важни финтове по масите в чалготеките. С тези си качества е ценен за всеки отбор и в бъдеще би бил страхотен треньор особено за юношеска школа - да научи юношите на съвременен позиционен футбол
157
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че защо да не плаща сметки? Ако ще да е най великият футболист на света ще си плаща като всички хора!!!
156
0
 
1
 
! Отговори
Васо преди 8 години
След като прочетох това в статията и в коментарите под нея стигнах до следното заключение. Нищо човешко няма в това момче, ама поне не е лицемер. Малко човеци от нас живеещите тук, че и напусналите могат да се похвалят с това.
155
1
 
3
 
! Отговори
ВМРО преди 8 години
Ке му скръшим пищялите на тоа сакатио! Нагъл и бездарен човек, провален *** с капризи!
154
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обади ми се коте, аз ще ти платя и данъците даже, ама друг път !!!
153
0
 
5
 
! Отговори
Мачок преди 8 години
Леле, сега и котета няма да има, като не можеш даже сметката да си платиш ...
152
0
 
8
 
! Отговори
затворник преди 8 години
Ох Вальо само да ми паднеш - ще ти скъсам малкото коте!
151
1
 
21
 
! Отговори
Plamen преди 8 години
Ако има Господ: Молим ти се - върни Трифон и вземи Валери Божинов, ако не късно!!!RIP Трифоне!!! Вечно ще те помним и носим в сърцата си!!!!
150
1
 
13
 
! Отговори
65 преди 8 години
Преди 6 часа писах за Божинов.Сега видях,че сте ми редактирали думите.Свиква се с триенето ама да ми редактирате мнението -това е ДИКТАТУРА!Скапаняци
149
0
 
6
 
! Отговори
тоя е дребна душица преди 8 години
Журналистите стига с тоя вие го правите известен отсвирете го и никой няма и да сети за него,а след време и помен няма да има.
148
0
 
25
 
! Отговори
Бармана преди 8 години
Охоо нашия иска да пие и да яде без пари.
147
0
 
17
 
! Отговори
Ивайло Вълчев преди 8 години
Браво! Това се казва поставяне на място. Друг е въпросът, че това недоразумение Божинов, няма и думичка от статията да разбере по правилния начин, а и не е необходимо. По-добре да не си отваря устата, че ще избълва поредната доза простотия.На автора бих стиснал горещо ръката и го поздравявам.
146
1
 
7
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Да му строшиш кратуната на тоя, малко му е!
145
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как може в дните в които България се прощава с един истински български футболист да ни занимавате с това недоразумение !!!Иначе поздравления за статията.
144
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ние съжаляваме, че не си родил в Сърбия на нас хленчещи чалгари и наркомани не ни трябват.
143
0
 
24
 
! Отговори
бобо преди 8 години
Що се занимавате с този ***
142
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човек който се е оженил за Николетка е ясно на какво ниво е.
141
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С удоволствие ще го нося на ръце, до най-близкия балкон. От където ще го пусна да лети на крилете на мечтите си.