Вървяха двама за ръка... Никол и Григор в Акапулко

Гришо ще играе на турнира, а тя ще го подкрепя от трибуните
22 фев 2016 21:05,
96
Вървяха двама за ръка... Никол и Григор в Акапулко
Снимка: Twitter

За изненада на присъстващите, тенисистът Григор Димитров се появи с новата си приятелка под ръка на тенис турнира в Мексико.

Двамата са в Акапулко, където тази седмица най-добрия ни тенисист ще участва в турнира, който спечели прeди 2 години.

Това е втори случай, в който двамата се появяват публично пред медии след турнира в Бризбън.

Красивите плажове в непосредствена близост до кортовете със сигурност изкушават тенисистите, но Гришо едва ли ще има много време за почивка, тъй като е амбициран отново да спечели трофея в Акапулко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
5
 
! Отговори
Жена преди 8 години
17, извинете, но разсъждавам от гледна точка на Жена, каквато съм. Жена на 37 години, която иска да има семейство и деца търси сериозен мъж. Ако е умна. Ако е тъ-па се подлъгва и прави същите грешки, които е правила до сега. Ако Григор Димитров направи дете на тази или се ожени за нея - да,ще ги поздравя искрено, защото ще се зарадвам за нея. Сега , като я гледам предизвиква в мен съжаление и усещане, че продължава да губи време. Простите жени обаче не можеш да ги научиш. Те за това са прости.
11
4
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
14, ако ти имаш проблем с възприемането на ИСТИНАТА, че съм ЖЕНА, аз проблем с ***-аци и капа-ци като ...цял сайт.. нямам. Нито гърдите ми ще изчезнат, нито ваги-ната ми ще стане член, нито яйчниците ми ще се превърнат в тестиси. Ако много ви се иска да вярвате, че това е истина - мислете си каквото искате. Аман от тъ-па-ци!
10
8
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
12, хм, защо така си помисли, че съм изтрещяла? Жена съм, ако не си разбрал/а. Кое не ти се понрави от думите ми. Нещо неправилно ли казах или смяташ, че е нормално 24 годишен да се шматка с 37 годишна или 37 годишна, която се е шматкала с някакъв 7 години, най-хубавите й години и от който е искала да има дете и за който да се омъжи, ама оня не я иска, та смяташ ли, че е разумно да се цели в 24 годишни тюфлеци с профила на българина Григор Димитров? Голямо бъдеще я очаква с него! хахаха
9
8
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Много ...про-сто момче. Това не е проблем. Проблемът е, че тази е мега про-ста. Седя от 5 минути и не мога да си представя, че има толкова наивни и к?хи жени! Не трябва ли в някакъв момент от живота ти, когато едно *** те е зарязало след 7 години БЕЗПЛОДНИ и никакви, ти, па-тка про-ста пак да налиташ на недо-клатени недорасляци? Е мое ли да си толкова про-ста!?
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Готина ама (2) двойка.
7
3
 
6
 
! Отговори
Кузов преди 8 години
До Анонименмен ако питащ, е за пенсия вече.
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Готина двойка са обаче. Жалко, че Николчето не е по-млада.
5
1
 
1
 
! Отговори
onz преди 8 години
До Дедо Мъдимани ти таа работа, ората докато изпият 3 ракии къде икиндия,у хасково прибиват жените си, а у свиленград повръщат на килима
4
7
 
8
 
! Отговори
ля ля преди 8 години
евалата Гришка!жестоко :Д
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
предишния път когато се появи с приятелка ( Шарапова ) след това спечели три купа онази година, да видиме как ще се отрази новата му приятелка надяваме се по подобен начин.
2
1
 
14
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 8 години
Абе верно ли ,че в Хасково много бият жените?
1
5
 
24
 
! Отговори
Дришо преди 8 години
докарай тая в Хасково, направи й 5 деца и й кажи да им прави мекици за закуска :D :D :D