Красота, блясък и... модни гафове на 88-те "Оскар"-и

Чарлийз Терон и Кейт Бланшет обраха овациите, Хайди Клум с "конфети"
29 фев 2016 19:16,
4

Кейт Бланшет; Снимка: Reuters

Модните специалисти дадоха своята оценка за най-елегантните звезди на червения килим за 88-те "Оскар"- и.

Сред най-добре облечените тази година безспорно изпъкват имената на Чарлийз Терон и Кейт Бланшет, докато с моден гаф се отличи топмоделът Хайди Клум, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Величествената червена рокля на Чарлийз Терон бе много високо оценена от Андреа Лавитал от модния отдела на сп."Пийпъл".

"Тя изглеждаше божествено в червения тоалет "Диор" с дълбоко деколте. Чарлийз бе хитът на вечерта!".

На същото мнение бе и Рики де Соле от изданието "W magazine". Специалистите не пропуснаха да отбележат, че Терон е носела диаманти на стойност 3,7 милиона долара.

Ерик Уилсън от сп. "Инстайл" класира на първо място по изисканост Кейт Бланшет. Той особено хареса флоралния мотив в роклята на австралийската звезда, дело на "Армани приве".

"Червеният килим има нужда понякога от подобни приумици, за да не бъде завладян от скуката", коментира експертът от "Инстайл".

Специалистите определиха като моден гаф бледовиолетовия тоалет на супермодела Хайди Клум. Според сп. "Инстайл" той приличал на "експлозия от конфети".

Според в "Дейли мейл" Клум се явила в претруфен тоалет на модна къща "Маркеза", с "много материя", която безвкусно контрастирала с дръзкото й деколте.

Впрочем 88-ите "Оскар"-и според Ройтерс са били доминирани от смайващо дръзките деколтета на актрисите. Сред най-разголените агенцията споменава имената на Оливия Уайлд, Джулиан Мур, Марго Роби и др.

Слаба оценка получи и номинираната за златната статуетка в поддържаща роля Алисия Викандер с подгънатата си над глезена рокля в плашещо жълт цвят. Тоалетът на "Луи Вюитон" подхождал повече за абитуриентски бал, а не за "Оскар"-ите.

Таблоидът "Дейли мейл" посочи най-елегантните сред британските актриси в звездната вечер на киното. Кейт Уинслет е водела парада с впечатляващия си черен тоалет без презрамки на Ралф Лорън, следвана по изисканост от Софи Търнър, Сирша Ронан и Дейзи Ридли.

Черният цвят винаги е бил класически за мъжките облекла на "Оскар"-ите, отбеляза "Ройтерс", но тази година Силвестър Сталоун доказа, че може да изглежда шик и в син смокинг.

Висока оценка получи и звездата на вечерта, Леонардо ди Каприо, с безупречния си класически костюм Армани. Водещият Крис Рок пък протестно заложи на бялото сако, за да подскаже, че тази година в надпреварата за златната статуетка бяха включени единствено бели актьори и актриси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Скарлет преди 8 години
Търсенето на формула эа вечна младост, явно ще продължи и преэ следващия век:-)))!!!
2
1
 
6
 
! Отговори
ФХ преди 8 години
Кейт Бланшет е страхотна, но филмът й тази година е пълна боза.
1
6
 
4
 
! Отговори
мая преди 8 години
Значи застаряващите лелки с дълбоките деколтета или ленти, закриващи гърдите, им са направо трогателни в гонитбата на изчезващата си младост. Ами малко стил да покажат, браво на младите!!