Лепа Брена се бори с тежко заболяване на кръвта

Пие лекарства за разреждане на кръвта, иначе "ще е зловещо за мен"
4 мар 2016 16:45,
15
Лепа Брена се бори с тежко заболяване на кръвта
Снимка: Facebook

Балканската турбофолк звезда Лепа Брена отново се бори за живота си.

За втори път тя се лекува от тромбоза - опасна болест на кръвоносните съдове, при която кръвта й се сгъстява прекалено бързо.

Певицата е изпратила своя кръвна проба за анализ при лекари в Маями, САЩ, а оттам са потвърдили диагнозата, съобщават сръбските медии.

Певицата обясни, че вероятно е развила болестта, вследствие на голямото натоварване, на което е подложена.

"Исках да издържам на това темпо, както когато бях на 25 години. След тези проблеми обаче реших по-малко да работя", заяви 55-годишната звезда за сръбското списание "Блиц пулс".

"Аз пия лекарства за разреждане на кръвта. Всеки ден без изключение. Някой пие лекарства за сърце, а аз пия лекарства, за да не ми се сгъсти кръвта, защото това би било зловещо за мен", споделя певицата. Въпреки всичко, тя се старае да бъде в оптимистично настроение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
турбофолк павачка..........явно е с китайско турбо
9
1
 
5
 
! Отговори
loyko преди 8 години
Gospoda draskachi,Lepa Brena /Fahrida Jahic/ nikoga ne e bila turbofolk pevica.Iska se malko za da se razbere .Kato ne znaete,ne davaite kvalifikacij.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Затова едно време жените се пенсионираха на 55 г. за да могат да се лекуват като ги налегнат болести, а не сега тези изедници да държат хората до 65 г. да работят и да умират на работните си места. Всеки организъм се изтощава, а при жените повече, нали са нежната половина на човечеството.
7
4
 
6
 
! Отговори
Д-Р ХАУС преди 8 години
Е, И КАКВО ОТ ТОВА?!ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРКИ ПИЯТ ПОДОБНИ ЛЕКАРСТВА,РАБОТЯТ И НЕ СЕ ПРАВЯТ НА МЪЧЕНИЦИ И НЕЩАСТНИ ЖЕРТВИ.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
фарфарини, парадокси, симптоми, ***.... Xarelto му е майката. Питайте доктора си да ви каже защо!
5
1
 
4
 
! Отговори
65 преди 8 години
До 4 -това не се поправя,това е до живот.всички с инфаркти ,аритмии(като мен) пият разреждащи кръвта,което не позволява образуването на тромб,което е смъртоносно.Впървите месеци бях щокирана ,уплашена.Имах моменти в които си представях как вдишвам за последен път въздух исе сбогувах с всички.След 9 аритмии не съм оптимист,а съм само на 52год.Пия Прадакса-едно от най-новите.Само 120 лв. на месец.
4
2
 
20
 
! Отговори
Мира преди 8 години
ДАНО СЕ ОПРАВИ ЖЕНАТА.ЛЮБИМА ПЕВИЦА МИ Е!
3
2
 
1
 
! Отговори
до3 преди 8 години
хидрея и ситрона след 1 година ми го смениха с клопидогрел
2
3
 
5
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
варфалрин или синтром, нали?
1
3
 
15
 
! Отговори
компетентна преди 8 години
Супер изказване от 1 много интересно как помага водата при тежки проблеми в медулата,мястото където се пройзвежда кръвта и днк-то .Тогава пиенето на хапчета се превръща в ежедневие .На 43 години съм с два исхимични инфаркта и благодарение че живея в чужбина съм добре всеки 3 месеца ходя на иследвания. които ми определят дозата на лекарствата които межу другото ми стуват 10 евро на месец но на мен ми спадяват вдеки ден живота.