Малката булка оставила предсмъртен пост във Facebook

Светът е потресен след самоубийството на Пратиша Банерджи
Обновена: 3 апр 2016 19:42 | 3 апр 2016 16:37,
54
Малката булка оставила предсмъртен пост във Facebook
Снимка: кадър Youtube

Красивата и млада актриса Пратиша Банерджи, която се самоуби след любовна мъка, бе кремирана в булчински одежди. Това съобщават светски издания в Индия, следящи трагичния инцидент с красавицата, станала известна и у нас с ролята си на Ананди в сериала "Малката булка".

Още по темата

Последното желание на нейните родители е било тя да бъде в булчински одежди, защото преди самоубийството говорела само за сватбата си с Рахул Радж, пише "24 часа".

Вчера тялото на младото момиче бе взето от болницата, за да бъде изгорено в Ошивара. На церемонията майката се разплака и сподели, че Пратиша я помолила да се видят преди два дни, защото била притеснена за нещо. Но жената не могла да дойде, защото й искочил спешен проблем у дома.

Приятелят на Пратиша, за който се говори, че я изоставил заради стара изгора на 31 март, е дал показания в полицията.

"Бяхме в апартамента. Единият ключ беше у мен, а другият в Патриша. Когато влязох в спалнята, я видях закачена на тавана. Веднага повиках съседите за помощ, заведохме я в болницата. Предполагахме, че е все още жива, но не беше така. Уплаших се, тъй като не информирах полицията, но от спешното вече го бяха направили. После повиках най-близките на Пратиша, за да им съобщя за случилото се", обяснява той, цитиран от "Теленовелас".

На 1 април Патриша написала в социалните мрежи: "Дори и след смъртта си, няма да отвърна лицето си от теб", което кара разследващите да мислят, че актрисата е решила да сложи край на живота си заради мъката по любимия. Вариантът за убийство също не се изключва.

Очевидци разказват, че Рахул посегнал на Банерджи на публично място. По-късно двамата спорели дълго време по телефона. Има обаче и друга версия, според която влюбените тайно били сключили брак, защото техните семейства не одобрявали съюза им. В медиите се появиха и твърдения, че красивата актриса била притеснена и заради финанасови проблеми, които имала от известно време.

Новината за смъртта на красивата индийка потресе хиляди фенове в България и по света. Фенове на "Малката булка" казваха в социалните мрежи подробности около инцидента, както и множество снимки в памет на Пратиша, която бе актриса №2, влязла в ролята на Ананди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
18
 
12
 
! Отговори
Anonimen преди 8 години
До АнонименAnandi e toklova krasiva zashto se e samubila
14
12
 
6
 
! Отговори
Nikoleta преди 8 години
До Анонименvse oshte nemoga da povqrvam che krasivoto momiche ot malkata bulka se e samybila zaradi nqkakv si tq ae samubi ot lubov
13
1
 
46
 
! Отговори
искочил преди 8 години
това е " искочил " много ме заинтересува... по кой стандарт е това?
12
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не приемам този начин на смърт. Заради някакъв си *** или мухла да си теглииш въжето е непростимо. Да не би светът да е свършил? Такова красиво момиче да се погуби в разцвета на младостта си...просто нямам думи.
11
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
й искочил.... за който се говори... закачена на тавана.... Вие сериозно ли сте толкова *** или плащате на третокласници?Жалко за момичето. Красива е била. А явно този си е *** и в реалния живот.
10
26
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Любовта трябва да се забрани за лица под 35 годишна възраст.
9
6
 
98
 
! Отговори
ccc преди 8 години
Не гледам нито турски, нито индийски сериали, но това е човешка трагедия, която не бива да осмиваме. Депресията е най-лошата болест в днешно време.
8
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И не се пише "Ожас".
7
22
 
13
 
! Отговори
Сънен трол преди 8 години
Гарантирано от ГЕРП.
6
8
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не я знам тази, но от 7 милиарда свят, поне 1 милиард я знае, а нас ни знаят по 5 човека, така че няма какво да я плюем по тая линия. А и какво значение има, всяка смърт е трагедия за най-близките.
5
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съжалявам за това момиче(не го знам), бях много потресен когато ни напусна Ейми Уайнхаус - една изключително талантлива певица. Съжалявам за тези депресии на тези момичета. не знам какво ги докарва в тези състония,(вероятно многото пари влияят лошо на младите души) но е жалко, че не намират баланс в светоусещането и прибягват до тези трагизми.
4
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой свят, Оня свят ли?
3
1
 
50
 
! Отговори
.... преди 8 години
Ама на вас май ви е все тая как се казва момичето, непрекъснато го прекръствате?Патриша, Пратиша, Пратюша...
2
8
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да приеме красивото невинно дете. Но това показва само колко вредни са подобни сладко-кисели бози за човешкия ум. И че трябва със закон да бъдат спрени.
1
22
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Направо Ожас! Каква загуба за бозите боливудски... И се пише изскочил, а не искочил, авторке!!!