Като на кино: Мадона и синът й Роко се помириха

Двамата заедно изгледаха "Батман срещу Супермен"
13 апр 2016 10:07, Петя Славова
6
Като на кино: Мадона и синът й Роко се помириха
Снимка: архив, Reuters

Мадона и синът й Роко бяха заснети заедно за пръв път след битката за попечителство между нея и баща му Гай Ричи през 2015 г., съобщи в. "Дейли мейл".

Майка и син отидоха на кино в Лондон и гледаха филма "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта", след което си тръгнаха заедно с автомобил, пише БТА.

Очевидно Роко е прекарал нощта в къщата на майка си, защото бил засечен да я напуска на следващата сутрин.

През 2015 г. Мадона започна попечителска битка с бившия си съпруг Гай Ричи за местожителството на сина им, след като Роко отказа да се върне при нея в САЩ. Той предпочете да остане с баща си и съпругата му Джаки Ейнсли във Великобритания.

Мадона и Гай Ричи се разведоха през 2008 г. след продължил близо осем години брак. Певицата току-що приключи турнето си "Rebel Heart", в рамките на което изнесе 82 концерта. Турнето й донесе печалба от над 120 милиона британски лири.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: МадонаГай РичиРоко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пари, пари...с толкова пари можеш поне малко да промениш света в положителна посока, стига са искаш, но като се изкачиш толкова високо, се самозабравяш, а какво ти трябва, малко храна, малко вода, нормален дом, любовта на човешки същества около теб и спокойствие. Тези 120 млн., няма да я направят по-щастлива.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименПредпочиташ 320 лв друг път. Ще откажеш ти да си на мястото на Мадона ли? Хахаха - пишеш тук и сам знаеш, че не е така. А и много знаем ние, какъв е техния живот. Защото какво - бедни хора не умират от наркотици ли? Или пък не са транссексуални? Или не се развеждат и не си развалят децата? Нееее - то това се случва само на богагиге. Бедните просто пият домашна ракия и ги бият от любов.
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя дали осъзнава, че е кръстен на куче? Това е име за куче! Роко... Хаххахах
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Представям си какви подмятания е имало момчето в училище (защо ли иска да живее при баща си). Относно многото пари - на Боби Кристина не й помогнаха особено. От друга страна, помогнали са доста на щерката/сина на Шер, за да си плати операцията за смяна на пола, или Парис Джексън (набутана в интернат от баба и дядо), мдаа, въпрос на гледна точка и ценностна система. Лично аз предпочитам да съм *** с 320лв., отколкото да възпитам детето си по начин, който ще превърне наследника ми в сурогат.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен"Турнето й донесе печалба от над 120 милиона британски лири" - но все пак се намери един безизвестник от България, който работи за 320 лв и не е направил нищо в живота си, да съди Мадона за начина и на живот и работата й!
1
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Навярно Роко много се гордее с майка си, като я гледа всеки ден как търчи на стари години по сцените и се лови за дъртата кат...ца. А какво ли е мнението на татко му по въпроса.